Üçü bir arada, Kalkınma Ajansı!

Kalkınma ajanslarının kuruluşu Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre, merkezi Erzurum olmak üzere Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerini kapsayan kalkınma ajansı kuruldu. Ajansın meclisi niteliğindeki Kalkınma Kurulu'nun yüz kişiden oluştuğu açıklanan Valilik basın bülteninde, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonucu nüfusa göre Erzincan'ı temsil eden üye sayısının kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen 29 üyeden oluştuğu bildirildi.

Üçü bir arada, Kalkınma Ajansı!
Kalkınma ajanslarının kuruluşu Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre, merkezi Erzurum olmak üzere Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerini kapsayan kalkınma ajansı kuruldu.
 
Ajansın meclisi niteliğindeki Kalkınma Kurulu'nun yüz kişiden oluştuğu açıklanan Valilik basın bülteninde, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonucu nüfusa göre Erzincan'ı temsil eden üye sayısının kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından Bakanlar Kurulu Kararıyla belirlenen 29 üyeden oluştuğu bildirildi.

Üçü bir arada, Kalkınma Ajansı!Kalkınma Ajansı'nın başkanlığını ilk yıl ajans merkezi olarak tespit edilen ilin valisi, müteakip yıllarda illerin alfabetik sırasına göre diğer illerin valileri tarafından dönüşümlü olarak yürütüleceğinin açıklandığı basın bülteninde, ayrıca şu bilgilere yer verildi:

"Erzurum, Erzincan ve Bayburt Kalkınma Birliği'nin her türlü taşınır malları iş ve işlemleri bir ay içerisinde ajansa devredilecek. Erzincan ve Bayburt illerinde kalkınma ajansına bağlı olarak yatırım destek ofisleri kurulacak. Kalkınma ajansları temin edeceği gelir kaynaklarıyla kalkınma planları ve stratejileri, bölge planları ve ajansın yıllık çalışma programında belirtilen öncelikler doğrultusunda; illerde proje ve faaliyetleri destekleyecektir. Tüm bu çalışmalar kuruluş işlemlerinin tamamlanmasını takiben başlatılacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.