Trabzon Forum’un umudu Bayburt ve çevre iller

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi’nde yüksek kira bedellerine karşı kepenk kapatarak tepki gösteren işyeri sahiplerinin eylemlerine sessiz kalmayan Forum yöneticileri, kampanyalarına başlasa da bir sonuç çıkmadı. Forum esnafı, “Bizim bölge dışına hitap etmemiz gerekiyor. Rize’den, Artvin’den, Giresun’dan, Ordu’dan, Bayburt’tan, Gümüşhane’den müşterileri Trabzon’a çekmemiz gerekiyor. Trabzon dışındaki çevre illere bunu duyurabilir ve oradan turlarla insanları buralara getirebilirsek o zaman başarılı oluruz. O zaman Forum Trabzon AVM’yi canlandırabiliriz” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Yüksek kira bedelleri, sinemanın olmaması, sosyal etkinliklerin eksikliği gibi nedenlerden dolayı tercih edilmeyen Forum Trabzon AVM’de esnaf sinek avlıyor. Forum’da tepkilerini dile getirmek için kepenk kapatan esnaf, kendilerinden tanıtım ve reklam giderleri adı altında alınan paranın karşılığını göremediklerini ifade ederek, bu paraların nerelere harcadıklarının hesabının verilmesi gerektiğini söylediler.

Trabzon Forum’un umudu Bayburt ve çevre iller

Trabzon Forum’un umudu Bayburt ve çevre iller

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi’nde yüksek kira bedellerine karşı kepenk kapatarak tepki gösteren işyeri sahiplerinin eylemlerine sessiz kalmayan Forum yöneticileri, kampanyalarına başlasa da bir sonuç çıkmadı.

Forum esnafı, “Bizim bölge dışına hitap etmemiz gerekiyor. Rize’den, Artvin’den, Giresun’dan, Ordu’dan, Bayburt’tan, Gümüşhane’den müşterileri Trabzon’a çekmemiz gerekiyor. Trabzon dışındaki çevre illere bunu duyurabilir ve oradan turlarla insanları buralara getirebilirsek o zaman başarılı oluruz. O zaman Forum Trabzon AVM’yi canlandırabiliriz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Yüksek kira bedelleri, sinemanın olmaması, sosyal etkinliklerin eksikliği gibi nedenlerden dolayı tercih edilmeyen Forum Trabzon AVM’de esnaf sinek avlıyor. Forum’da tepkilerini dile getirmek için kepenk kapatan esnaf, kendilerinden tanıtım ve reklam giderleri adı altında alınan paranın karşılığını göremediklerini ifade ederek, bu paraların nerelere harcadıklarının hesabının verilmesi gerektiğini söylediler.

Billboardlara reklâm vererek, şehirde araç dolandırarak yeni kampanyalarını tanıtan Forum Trabzon AVM yöneticileri beklentilerinin karşılığını alamadılar. Beklentilerine karşılık alamayan Forum esnafı ise yapılan kampanyalarla birlikte bu işin olmayacağını, Forum Trabzon’daki sosyal aktivitelere hız verilmesi gerektiğini, her şeyden önce Trabzon’un en büyük alış veriş merkezinin sinemasının açılmamasının çok büyük bir eksiklik olduğunu belirttiler.
 
Forum Trabzon AVM’de dükkanı bulunan Trabzonlu bir firma 150 bin dolar değerindeki mallarının kefaletini yok sayarak elinden çıkarıp Forum’dan ayrılmak istiyor. Yaklaşık 3 milyon dolar kiranın yabancıların eline geçtiği ve esnafa hiçbir girdisi olmayan ve kazanç sağlamayan Forum Trabzon esnafını tamamen zarar ettiklerini, böyle giderse herkesin birden kepenk kapatarak ayrılmak istediklerini belirttiler.

Kitlelere Ulaşmak Gerekir

 

Yapılan yanlış uygulamalarla Forum Trabzon’un kendi yönetimi tarafından bitirildiğini söyleyen Forum Trabzon AVM esnafı, “Bizden tanıtım ve reklam giderleri adı altında alınan paranın karşılığını göremiyoruz. Bu paralar nereye harcanıyor, yapılan uygulamalar ve hiçbir işe yaramayan reklam çalışmaları fuzuli harcamadan başka bir şey değil. Daha çok kitlelere ulaşmak gerekir” dediler.

Trabzon’un elit kesiminin yararlanabileceği alışveriş merkezinde kendilerinin zaten dükkanları bulunduğunu ifade eden esnaf, “Bizim bölge dışına hitap etmemiz gerekiyor. Rize’den, Artvin’den, Giresun’dan, Ordu’dan, Bayburt’tan, Gümüşhane’den müşterileri Trabzon’a çekmemiz gerekiyor. Zaten Trabzonlular burayı biliyor. İmkanları ölçüsünde gelebiliyor. Reklam çalışmaları bu anlamda boş ve fuzuli olmaktan öteye geçmiyor.
 
Bu anlamda basın yayın organlarıyla işbirliği yapılmalı, Forum Trabzon AVM, Trabzon’un tüm değerleriyle birlikte kalkındırılmalıdır. Yoksa Trabzon’daki billboardlara afiş asmışsın, el ilanı dağıtmışsın, araç kiralayıp gezdirmiş ve kampanyalarını duyurmuşsun bunlar iş yapmaz. Trabzon dışındaki çevre illere bunu duyurabilir ve oradan turlarla insanları buralara getirebilirsek amacımıza doğru ilerlemiş oluruz” ifadelerini kullandılar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.