Teknik yardım masaları randevu kaydı başladı

KUDAKA mali destek programından yararlanması hedeflenen kesimlerden yüksek sayıda, nitelikli ve kaliteli başvuru olmasını amaçlamaktadır.

Teknik yardım masaları randevu kaydı başladı

KUDAKA mali destek programından yararlanması hedeflenen kesimlerden yüksek sayıda, nitelikli ve kaliteli başvuru olmasını amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda teknik anlamda uygun, ilgili ve idari açıdan eksiksiz biçimde proje hazırlanmasına katkıda bulunmaya ve bu konuda bölgedeki kapasiteyi arttırmaya yönelik olarak, 02 Şubat - 13 Şubat toplam 12 gün boyunca (hafta sonu dahil) Erzurum, Erzincan ve Bayburt Yatırım Destek Ofisi’nde potansiyel başvuru sahiplerine yönelik Teknik Yardım Hizmeti sunulması planlanmaktadır.

Ücretsiz sunulacak Teknik Yardım, 45 dakikalık görüşmeler şeklinde ve randevu usulüyle hizmet verecektir. Ayrılan süre içerisinde potansiyel başvuru sahiplerine, teknik yardım hizmeti sunan, konusunda uzman görevli tarafından Başvuru Formu ve diğer belgelerin hazırlanmasında yardımcı olunacak, iyileştirme önerileri getirilecektir. Bu nedenle proje başvurusunun taslak olarak tamamlanmış ya da belirli bir aşamaya getirilmiş olması gerekmektedir.

Erzurum, Erzincan ve Bayburt Yatırım Destek Ofislerinde verilecek Teknik Yardım Hizmetinden yararlanmak isteyen potansiyel başvuru sahiplerinin http://www.kudaka.org.tr/randevu/form.phpadresinde bulunan başvuru formunu doldurup kendilerine uygun tarih ve saati seçerek randevu alması gerekmektedir. Teknik yardım masasından hizmet almak istiyorsanız aşağıdaki telefonlardan uzmanın müsaitlik durumunu öğrenebilir ve ilgili Yatırım Destek Ofisinden hizmet alabilirsiniz.

Erzurum:

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)
Cumhuriyet Caddesi No:3 Yakutiye – ERZURUM
İrtibat: Cihat ÇİFTÇİ
Telefon: 0442 235 61 11 e-posta: [email protected]

Erzincan:

KUDAKA Erzincan Yatırım Destek Ofisi
Fevzi Paşa Caddesi ETSO Binası No:19 ERZİNCAN
İrtibat: Fatih AYDIN
Telefon: 0446 223 50 05 e-posta: [email protected]

Bayburt:

KUDAKA Bayburt Yatırım Destek Ofisi
Şeyhhayran Mahallesi Osman Okutmuş Cad. Valilik Ek Hizmet Binası No:7 BAYBURT
İrtibat: Lokman ALTUNBİLEK
Telefon: 0458 210 10 00  e-posta: [email protected]

Anahtar Kelimeler:
KUDAKA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.