TDP sonuçları açıklandı: Bayburt’tan tek başvuru yok

KUDAKA, 2015 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi sonuçlarını açıkladı.

TDP sonuçları açıklandı: Bayburt’tan tek başvuru yok
Bayburt Postası - KUDAKA, 2015 Yılı Teknik Destek Programı Mart-Nisan dönemi sonuçlarını açıkladı. Erzurum ve Erzincan ilinden başvuruların alındığı Mart-Nisan dönemi değerlendirme sürecinde, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi. KUDAKA tarafından yapılan açıklamada, 17’si Erzurum’dan ve 3’ü Erzincan’dan olmak üzere toplam 20 başvuru yapıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılmış, 20 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçmiştir. Teknik Destek başvurularından toplam 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı projeler olarak kabul edilmiştir. Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 13 proje listede yer almıştır”




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.