Sürüş keyfi ön planda

Volkswagen grubu bünyesinde Alfa Romeo'ya rakip olarak sportif modeller üretme görevini üstlenen Seat, 4. nesil Ibiza'yı kısa bir süre önce yola çıkardı. Markanın yeni tasarım direktörü ve ekibi tarafından tasarlanan ilk model olarak Ibiza, dinamik, sportif ve agresif çizgileri ile öne çıkıyor.Ok tasarım olarak adlandırılan yeni tasarım anlayışıyla şekillendirilen Ibiza'nın küçük ve alçak konumlandırılmış ızgarası, sivri köşeli farları keskin bakışlı bir kedi silüeti sunuyor. Kaslı çamurluklar, geometrik çizgilere sahip yan gövde ve arka tasarım çarpıcı hatlar oluşturuyor. İç mekanda da sportif çizgiler varlığını koruyor. Kolay kumanda edilebilen sade kokpit, 3 kollu sportif direksiyon simidi ile birlikte ergonomik bir ortam sağlıyor. 4 metrenin üzerine çıkan uzunluk ve 2,5 metreyi bulan aks mesafesi otomobilin içeride kullanışlı oturma alanları sağlamasına imkan tanıyor. 292 litrelik bagaj alanı bu sınıf için yeterli.

Sürüş keyfi ön planda

Sürüş keyfi ön planda

Volkswagen grubu bünyesinde Alfa Romeo'ya rakip olarak sportif modeller üretme görevini üstlenen Seat, 4. nesil Ibiza'yı kısa bir süre önce yola çıkardı. Markanın yeni tasarım direktörü ve ekibi tarafından tasarlanan ilk model olarak Ibiza, dinamik, sportif ve agresif çizgileri ile öne çıkıyor.

Ok tasarım olarak adlandırılan yeni tasarım anlayışıyla şekillendirilen Ibiza'nın küçük ve alçak konumlandırılmış ızgarası, sivri köşeli farları keskin bakışlı bir kedi silüeti sunuyor. Kaslı çamurluklar, geometrik çizgilere sahip yan gövde ve arka tasarım çarpıcı hatlar oluşturuyor.

İç mekanda da sportif çizgiler varlığını koruyor. Kolay kumanda edilebilen sade kokpit, 3 kollu sportif direksiyon simidi ile birlikte ergonomik bir ortam sağlıyor. 4 metrenin üzerine çıkan uzunluk ve 2,5 metreyi bulan aks mesafesi otomobilin içeride kullanışlı oturma alanları sağlamasına imkan tanıyor. 292 litrelik bagaj alanı bu sınıf için yeterli.

Yeni Ibiza'nın mekanik özellikleri öne çıkan sürüş özellikleri kesinlikle tasarımla bütünlük sağlıyor. 70 beygir gücündeki 1,2 litrelik benzinli motora sahip Ibiza'da 100 km'de ortalama 5,9 litrelik yakıt tüketimi ortaya çıkıyor. Yeni Ibiza'nın fiyatları 25,4 bin YTL'den başlıyor. Ibiza; Reference, Elegance, Stylance, Sport ve Sport Rider olmak üzere beş farklı donanım paketiyle tercih edilebiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.