SODES’ten çocuklara sinema günleri

Kalkınma Bakanlığınca destek gören ve Bayburt Valiliği koordinasyonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Çocuk Bir Dünya” isimli SODES Projesi kapsamında bağlama, masa tenisi ve satranç kursu alan 50 çocuk ve velilerine Bayburt Gençlik Merkezinde “Çanakkale 1915” isimli sinema filmi izlettirildi.

SODES’ten çocuklara sinema günleri
Bayburt Postası - Kalkınma Bakanlığınca destek gören ve Bayburt Valiliği koordinasyonunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bir Çocuk Bir Dünya” isimli SODES Projesi kapsamında bağlama, masa tenisi ve satranç kursu alan 50 çocuk ve velilerine Bayburt Gençlik Merkezinde “Çanakkale 1915” isimli sinema filmi izlettirildi.

SODES Proje Birim Sorumlusu Arif Erkul, çocukların sosyal yaşama uyum sağlamalarına katkıda bulunmak, risk kapsamındaki çocuklara yönelik kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlikler organize etmek amacıyla açılan kurslarda kız-erkek toplam 50 çocuğa haftada 2 gün olmak üzere 7 ay kurs verileceğini ve projenin hedeflenen şekilde sorunsuz olarak devam ettiğini, çocukların milli ve manevi duygularının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan sinema filmi gösterimleri kapsamında “Çanakkale 1915” isimli filmin izlettirildiği ve bu sinema filmi gösterimlerinin devam edeceğini belirtti.

Ayrıca, proje kapsamında çocuklar tarafından bir tiyatro oyunu sahneleneceğini söyleyen Erkul, proje sonunda halk oyunları ve bağlama gösterisi ile masa tenisi ve satranç turnuvası düzenlenerek projelerin sonlandırılacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.