SODES Yaşlı Bakım Merkezi faaliyetlerine başladı

Kalkınma Bakanlığınca destek gören ve Bayburt Valiliği koordinasyonunda Memnune Evsen Huzurevi Yaşılarını Koruma Derneği tarafından yürütülen “Yaşlı Yaşam Merkezi” isimli SODES (Sosyal Destek) Projesi faaliyetlerine başladı.

SODES Yaşlı Bakım Merkezi faaliyetlerine başladı
Bayburt Postası - Yaşlıları sosyal yaşamdan koparmadan mutlu ve huzurlu bir ortamda ağırlamak, yaşlıların yaşadıkları ortamda yalnız olmadıklarını hissettirmek, huzurevlerinin ölümü bekleyen insanların kaldıkları bir ortam gibi görülmesi algısını değiştirip huzurevi sakinleri ve dışarıdan gönüllü gelecek insanlarla hoş vakitler geçirebileceği, aile ortamının yaşandığı bir ortamda mutlu ve sağlıklı bir yaşam sağlamak amaçları hedeflenen proje ile hizmet vermeye başlayan Yaşlı Yaşam Merkezinde; sıra geceleri, tarih-kültür sohbetleri, âşık geceleri, folklor gösterileri, sinema günleri, gezi-piknik organizasyonları ve kuşak buluşmaları düzenlenecektir.

13 Ocak Cumartesi günü Yaşlı Yaşam Merkezinde düzenlenen sazlı-sözlü eğlence programı ile faaliyetlerine başlayan proje geçtiğimiz hafta Huzurevi salonunda düzenlenen Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahi söyleme programı ile devam etti. Bu hafta sonu Yenişehir Parkı'nda bulunan Orman Evinde patates közleme ve oyun programı düzenlenecek proje her hafta düzenli olarak farklı etkinliklerle devam edecek.

Tuzcuzade Mahallesi Camii Karşısı Yıldırım Sokak No:36/2 adresinde hizmet veren Yaşlı Yaşam Merkezi her gün saat 10:00-20:00 arası ücretsiz hizmet vermektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.