Seyhan’dan Rektör Coşkun’a ziyaret

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Seyhan’dan Rektör Coşkun’a ziyaret
Bayburt Postası - Ziyarette konuşan Rektör Coşkun, kamu, sanayi ve üniversite işbirliği çalışmalarının güzel sonuçlar verdiğine dikkat çekerek, sektörü doğrudan destekleyen proje fikirleri, uygulamalar ve kalifiye personel yetiştirme gibi konularda iş insanlarıyla koordineli hareket ettiklerini söyledi. Seyhan ile görüşmelerinin karşılıklı destek ve işbirliği başlıklarını içerdiğini belirten Rektör Coşkun, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Seyhan ise, mevcut koşulların iyileştirilmesi ve sektörel alanlarda genişleme ivmesinin yakalanması için üniversitenin yol göstericiliğine inandıklarını ifade ederek misafirperverliğinden dolayı Rektör Coşkun’a teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.