Sanayi esnafı bir kez daha şikayet etti

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın bir dizi incelemede bulunmak için geldiği Bayburt’ta ilk durağı 21 Şubat Sanayi Sitesi oldu.

Sanayi esnafı bir kez daha şikayet etti
Bayburt Postası - Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın bir dizi incelemede bulunmak için geldiği Bayburt’ta ilk durağı 21 Şubat Sanayi Sitesi oldu. Sanayi esnafı Bakan Ağbal’a sıkıntılarını dile getirdi. Bakan Ağbal, altyapı sorunu, işyeri ruhsatları ve çevre düzenlemesi ile ilgili varolan sorunların çözümü için Bayburt Belediyesine talimat verdi.

21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Cengiz Kahraman’dan şikayetleri dinleyen Bakan Ağbal, sanayinin altyapısının Bayburt Belediyesi’nin kontrolünde olduğunu ve bunun yapılacağını belirterek, belediyenin tasarrufunda olan altyapının devletin kaynaklarının en güzel şekilde kullanılarak yapılması yönünde talimat verdi.

Sanayi yanında yer alan ve DSİ tarafından kum çakıl alındığı için kötü bir görünüme ve pisliğe sebep olan alanın düzeltilmesi için Bayburt Belediyesi’ne talimat veren Ağbal, 10 gün içerisinde alanın düzeltileceğini kaydetti.

İşyerlerinin ruhsatlarının çıkması için gerekli olan inşaat ruhsatları ve yapı kullanım belgeleriyle ilgili şikayeti ise Belediye Başkanı Mete Memiş’e soran Bakan Ağbal, yapı denetimleri dahil tüm eksikliklerin Bayburt Belediyesi tarafından giderilerek, en kısa zamanda ruhsatların verileceğini dile getirdi.  




Anahtar Kelimeler:
Maliye Bakanı Naci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbetçi 8 yıl önce

Bayburt u ve bayburt luyu Fransa dan takip ediyorum sanayi başkanından başka bir şey isteyen eksiklikleri dile getiren yok ticaret odası nerede esnafsanatkarlar başkanı nerede mahalle muhtarları nerede sanki canım Bayburt güllük gülistanlık 10 yıldır bu şehirde sular sürekli kesiliyor kaldırım yok yol yok mete bey 2.5 yıldır belediye başkanı bu şehre ne yaptı veya ne yapabilecek sorunlar yüksek sesle dile getirilmedikçe çözülmez bakanı ve vekili iyi degerlendirmek lazım vessalam.

Avatar
Çiftçi 8 yıl önce

Sayin Bakanım bayburt ta açılan hububat alım ofisi buğday dan başka (arpa ve çavdar) almıyor. Gerekçe olarak hükümetin buğday haricindeki hububat in fiyatının açıklanmasını söylüyor çiftçi mağdur serbest esnaf çok düşük fiyat veriyor. Çiftçiler başkanı konu ile ilgilenmiyor. . Bu işe bir çözüm saygilar. Sanayi baskaninida tebrik ederim. Keşke bizimde böyle Başkanımız olsa...

Avatar
Bayburt lu 8 yıl önce

Dozerimiz arıza yapıyor diyir belediye başkan yardımcısı mersedes makam aracı alana kadar dozer alsaydınız biz niyi para veriyoruz diyor biz kim onlar kim kimin parasını kimden esirgiyorsun belediye başkan yardımcısı bakan yolluyor siz sarhoş b.g.ye araç tahsiz ediyor alkol taşıtıyorsunuz evine kiralık araçla bu insanlara tepeden bakmaya devam edin bakalım görevinizin bitmesine 2 yılınız kaldı bakalım 2 yıl sonra caddede gezmeye yüzünüz olacakmı.

Avatar
kara 8 yıl önce

arka plandaki koruma, bakan arabaya binerken kafasini carpmasin diye büyük zahmetlere girmis...arabaya binerken simdiye kadar kafasini carpan varmi acaba...yada bizim bu makam sahipleri, bakan olduktan sonra kafalarini carpmaya mi basliyorlar...su komediye bi son verin, insanlari anormal davranislara zorlamayin güzel kardesim. adam sanayi sitesinde esnafla konusmus, binip arabasina gidecek iste...Allah bilir cay bile icmistir....

Avatar
Sanayi esnafı 8 yıl önce

Mete başkanım sizin bu anlaşılmaz tutumunuzu anlamakta zorluk çekiyoruz hayvan pazarında bize bir gol attın daha ne istiyorsun geçen yıl nisan ayında 2015 7 haziran seçimlerinde bu işleri yapmak için söz verdiniz ozamanı iyi hatırlayın Naci agbal beyde vardı orada Şahap kavcıogluda bir buçuk yıl geçmiş aradan yok öyle oldu yok böyle oldu biz sizi farklı sanmıştık ama siz sizden öncekilerine rahmet okuttunuz .

Avatar
Mahmut 8 yıl önce

Adamllar 3 yılda koca koca bir yavuz sultan selim köprüsü yaptı ey belediye başkanı siz 2.5 yılda ne yaptınız Bayburt a bu yatırımları görüyoruz diger şehirleri geziyoruz Bayburt u görünce ahlanıyoruz belediye AK parti kadrolarına yakışmıyor sınıfta kaldınız 1980 belediyeleri gibi çalışıyorsunuz hantal ve vasat bir erdemlik gösteriniz bırakıp gidiniz bizlerde diyelimki yokki ne yapalım.

Avatar
mehmet a. 8 yıl önce

Şikayet eden bir türlü edilen bir türlü ; kendi işini düzgün yapmaktan aciz adamlar şikayete gelince en baştalar. Allah Bayburt'ta yaşayanlara sabir versin

Avatar
Selami 8 yıl önce

Sanayi esnafı rumuzlu arkadaş belediye başkanı yanlız size karşı böyle tutum içerisine girmiyor kendini eleştiren herkeze aynı tavırları sergiliyor birilerine karşı küsüyor konuşmuyor sanki adam herşeyi dogru yapıyorda insanlar onu haksız eleştiriyor oysaki yaptıgı herşey yanlış buda görev süresi dolmadan bırakır gider bak görürsünüz.