Ramazan Pidesine yine zam!

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmesi pide bu kez büyük zam gördü.

Ramazan Pidesine yine zam!
Bayburt Postası - Yeni tarifeye göre 350 gram sade pide 3.50 TL, 350 gram yumurtalı pide ise 4.00 TL’den sofralardaki yerini almış olacak.

Geçen yıl 400 gram yumurtasız pide 2,75 TL, 400 gram yumurtalı pide ise 3,00 TL'den satılmıştı. Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığının aldığı karara göre Ramazan Pidesi hem gramajından 50 gram düşüldü hem de 75 kuruş zam görmüş oldu.

Anahtar Kelimeler:
ZamRamazan Pidesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zehni 5 yıl önce

Ehonomimiz coohhh eyii

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Hep bu CHP zihniyetinin suçu mazota zam vergilere zam una zam onda suçlu fırıncılar sakın ha hükümeti suçlamayın

Avatar
vatandas 69 5 yıl önce

hıristiyanların günlerinde yılbaşı indirimi yok bilmem ne günü indirimi fakat müslümanların ramazanındada indirim değil bindirim ve bu bindirimleride müslüman ülkesinde müslümanlar yapıyor ramazanı fırsatcılar dar bekliyor yazık günah alan var alamayan var

Avatar
Seko69 5 yıl önce

Ne yapacaksın, sahipsiz memleket. Bayburt Belediyesi Sayın Hükmü Pekmezci ve ekibi acilen HALK EKMEĞİ devreye sokup halka ucuz pide sunmalı. böyle bir rezil şehir yönetimi sergilenemez. Bilinçli mi yapılıyor? Halkın göç etmesi için çaba mı gösteriliyor? Bu rezilliğe neden mülki idare amirleri sessiz kalıyor? kim bu zamları yapıyor? Allah korkusu olmayan bu kişiler kimler?

Avatar
Hakan 5 yıl önce

Neredeyse % 50 zam. Kimse almazsa 1-2 güne gerçek değeri olan 3 liraya düşer.

Avatar
Yobaz adam 5 yıl önce

Zam değilki bu zamcık

Avatar
MURAT DURAK 5 yıl önce

SAHİPSİZ BAYBURT ÜÇ BEŞ KİŞİNİN GÜDÜMÜNE GİRMİŞ SERBESTÇE AT OYNAYAN ESNAF. YAPACAK BİRŞEY YOK

Avatar
seyfo 5 yıl önce

bu zamları kim yapıyor fırıncıyı meclis üyesi yaparsanız ilk iş ekmeğe pideye zam ister olacağı buydu başka illerde daha ucuz bayburt rekor kırdı bu fırıncıların gözünü toprak doyursun ALLAH işini bilir ramazanı fırsat bilenlerin hakkından gelir insanlar aç siz fırsatçı