Bayburt Postası

Sık Kullanılanlara Ekle Giriş Sayfam Yap E-mail

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ana Sayfa EKONOMİ Otomotiv AUDI Q5 yollara ödülle çıktı

AUDI Q5 yollara ödülle çıktı

e-Posta Yazdır PDF

AUDI Q5 yollara ödülle çıktı

Otomotiv sanayinin en prestijli ödüllerinden biri olan ve sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanan 'Altın Direksiyon'da, SUV sınıfının en iyi aracı seçilen Audi Q5, yollara ödülle çıktı. Yeni Audi Q5, Bild am Sonntag dergisi okurlarınca bu yılın SUV sınıfının en iyi aracı seçilerek "Altın Direksiyon" ile ödüllendirildi.

Otomotiv sanayisinin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Direksiyon ödül töreninde konuşan, AUDI AG Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Stadler, "Bu hem yeni Q5 hem de Audi markası için muhteşem bir başarı.

Benim için bu ödül aynı zamanda, kendini işine adamış, yüksek motivasyonlu ekibimizin büyük başarısının onayı anlamına geliyor," dedi. Stadler şöyle devam etti, "Aldığımız Altın Direksiyon, bu otomobilin sadece benim kalbime yakın olmadığını, jüriyi de ikna ettiğini kanıtlıyor."

VIP'lerden, teknik uzmanlardan, motorsporları ve ralli dünyasının profesyonel isimlerinden oluşan "Altın Direksiyon" jürisi, yarışma adaylarını, bu yıl test etme imkanı da buldular. Rakiplerine karşı konforu, sürüş deneyimi ve fonksiyonelitesi ile üstünlük sağlayan Audi Q5, aynı zamanda iç ve dış tasarım disiplinlerinde de yüksek puan topladı. Jüride bulunan teknisyenler yeni performans SUV'sini, onarım kolaylığı ve çevreyle dost olma özelliği dolayısıyla özellikle övgüye değer buldular.

 

Yorumlar (0)add comment

Yorum yazın.
Yazı alanını daraltın | Yazı alanını genişletin

busy
 

Haber Arama

Online Kişi Sayısı

Şuanda 251 konuk çevrimiçi
AddThis Social Bookmark Button

Otomotiv Özel

 

Tek dolumda, İstanbul’dan Bayburt’a…

Dünya üzerinde değeri hiçbir zaman tartışılmayan petrolün, bugünlerde artık değ...

 

Bu fotoğraflar sadece birer anı!

Japonya'nın önde gelen otomotiv şirketlerinin ocak ayı üretiminde, krizin nedeniyle b...

 

Haberiniz olsun, Jaguarlar toplanıyor!

Çin Kalite Kontrol ve Karantina İdaresi (GAQSIQ) tarafından yapılan açıklamada, Jagu...

 

Scirocco'nun 3. nesli 20 yıllık aradan sonra gün yüzüne çıktı

Efsunlu duran farlar ve ızgara dizaynı yere yakın (Golf 6'dan 10 cm alçak) ve geniş t...

 

Otomotiv sektörü dibe vurdu

Bu yıl yeni araç satışının azalacağını hesaba katan otomobil plazaları, planlar...

 

Aileye özel

Örneğin 1.68 metrekarelik cam tavanla birlikte aracın ışık alan yüzeyi 5.5 metrekar...

İstatistikler

İçerik Tıklama Görünümü : 3673654

Bizi Yazanlar

Bizi Yazanlar

Anket

Göç ederek gurbete çıkanlar, sıla hasretini nasıl giderebilir?
 

Bülten Üyeliği