Öksürenlere Bayburt Balı

Bayburt Tarım İl Müdürlüğü ve Bayburt Arı Yetiştiricileri Birliği'nin katkılarıyla düzenlenen '1. Bal Hasatı Günü' töreni yapıldı.  Açılış konuşmasını Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Yaşar Mutlu balın insan sağlığı üzerindeki faydalarından bahsederek, "Önemli bir besin maddesi olarak balın, pekçok hastalıkta koruyucu ve tedavi edici özellikler taşıdığı, yaklaşık 500 hastalığın tedavisinde olumlu sonuçlar alındığı uzmanlarca onaylanmıştır." dedi. Törende Bayburt Tarım İl Müdürü Yaşar Kavak ise "Bayburt adıyla özdeşleşmiş olan Bayburt Balı'nı gerek iç pazarlarda gerekse dış pazarlarda adına layık şekilde tanıtılması ve satışa sunulması için arıcılarımıza gereken her türlü desteği vereceğiz." dedi. Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin de konuşmalarında Bayburt'un gelişmesinde tarım ve hayvancılığın yanında arıcılığın da dikkatle ele alınması gereken bir alan olduğunu söyledi.

Öksürenlere Bayburt Balı

Öksürenlere Bayburt BalıBayburt Tarım İl Müdürlüğü ve Bayburt Arı Yetiştiricileri Birliği'nin katkılarıyla düzenlenen '1. Bal Hasatı Günü' töreni yapıldı.  Açılış konuşmasını Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Yaşar Mutlu balın insan sağlığı üzerindeki faydalarından bahsederek, "Önemli bir besin maddesi olarak balın, pekçok hastalıkta koruyucu ve tedavi edici özellikler taşıdığı, yaklaşık 500 hastalığın tedavisinde olumlu sonuçlar alındığı uzmanlarca onaylanmıştır." dedi.

Törende Bayburt Tarım İl Müdürü Yaşar Kavak ise "Bayburt adıyla özdeşleşmiş olan Bayburt Balı'nı gerek iç pazarlarda gerekse dış pazarlarda adına layık şekilde tanıtılması ve satışa sunulması için arıcılarımıza gereken her türlü desteği vereceğiz." dedi. Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin de konuşmalarında Bayburt'un gelişmesinde tarım ve hayvancılığın yanında arıcılığın da dikkatle ele alınması gereken bir alan olduğunu söyledi.

Bal Hasat Günü töreninde konuşan AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, "Bayburt Balı'nın dünya standardında bir kaliteye kavuşmasının birinci yıldönümünü kutluyoruz. Öksüren bir vatandaşa hep Bayburt Balı'nı tavsiye etmişimdir." dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.