Ne kadar ekmek, KUDAKA'dan o kadar köfte!

2014 Yılı Teknik Destek Programı Temmuz – Ağustos dönemi başvurularının sonuçları açıklandı.

Ne kadar ekmek, KUDAKA'dan o kadar köfte!
Bayburt Postası - 2014 Yılı Teknik Destek Programı Temmuz – Ağustos dönemi başvurularının sonuçları açıklandı. Değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanan ve teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.

Temmuz-Ağustos döneminde 7’si Erzurum’dan, 2’si Erzincan’dan ve 1’i Bayburt’tan olmak üzere toplam 10 başvuru yapılırken, değerlendirme sonuçlarına göre 7 proje başarılı bulundu. Erzurum’dan 5 proje teknik destek almaya hak kazandı. Başarılı projeler listesinde Erzincan ve Bayburt’tan da bir proje yer aldı. Bayburt’tan başvurusu yapılan ve başarılı bulunan tek proje Bayburt İl Özel İdaresi tarafından hazırlanan ‘Gelişen Bayburt'un Girişimci Gençleri’ adlı proje oldu.

3 dönemde toplam 4 başvuru yapıldı, hepsi başarılı bulundu

Öte yandan 2014 Yılı Teknik Destek Programı’nın Mart-Nisan dönemine 13’ü Erzurum’dan, 5’i Erzincan’dan ve 3’ü Bayburt’tan olmak üzere toplam 21 başvuru yapılmıştı. Bu başvurulardan 16’sı başarılı bulunurken, Bayburt’tan 3 proje teknik destek almaya hak kazanmıştı.

Bayburt’tan Mayıs - Haziran döneminde ise başvuru yapılmazken, 3 dönem sonunda Bayburt’tan başvurusu yapılan toplam 4 proje de destek kapsamına alınmış oldu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.