Münir Bozkurt'un ürünleri ilgi gördü

İstanbul’da başlayan Helal Expo Fuarı’nda, Bayburtlu Münir Bozkurt’un ürettiği helal enerji gıdası Hadid 61 ve Hadid 69 büyük ilgi görüyor.

Münir Bozkurt'un ürünleri ilgi gördü
Bayburt Postası - "Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı", yerli ve yabancı paydaşlar ve ziyaretçilerin katılımıyla Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde başladı. Helal Expo Fuarı’nda, Bayburtlu Münir Bozkurt’un ürettiği helal enerji gıdası büyük ilgi görüyor.

Bayburtlu Lokman Hekim diye tanınan Münir Bozkurt'un ürettiği ve Türk ve dünya sporcuları için doping ve alkol maddesi içermeyen helal enerji gıdası, uluslararası birçok denetim ve testi başarıyla geçmiş olmasıyla biliniyor.

Alternatif tıp alanında yaklaşık 30 yıldır çalışmalar yapan ve meşhur Sultan Macunu'nun da sahibi olan Münir Bozkurt, Türk Gıda Kodeksi Sporcu Gıdaları Tebliği’ne uygun olarak üretilen helal enerji gıdaları Hadid 61 ve Hadid 69'la ilgili şunları söyledi:

"Spor otoritelerine göre bir sporcunun başarılı olabilmesi için üç şeyin bir arada bulunması gerekmektedir: Dengeli-yeterli beslenme, iyi bir antrenman ve dinlenme. Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen; "Türkiye'deki sporcuların Avrupa'daki sporculara göre erken yorularak performanslarının düşmesinin sebebini glisemik indeksi yüksek gıdalar tüketmemek" şeklinde açıklıyor. Türk spor camiasının yaşadığı bu önemli eksikliğin giderilmesine yardımcı olabilmek amacıyla, glisemik indeksi yüksek Hadid 61 ve Hadid 69 Türk Gıda Kodeksi Sporcu Gıdaları Tebliğine uygun olarak üretilmiş ve sporcularımızın istifadesine sunulmuştur."

AA'nın Global İletişim Ortağı olduğu Dünya Helal Zirvesi ve Helal Expo Fuarı, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC), İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Discover Events iş birliğinde gerçekleştiriliyor.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan zirvenin açılışında, konuşmaların yanı sıra kum sanatı videosu gösterimi de gerçekleştirildi. Açılışta, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur ve sponsorlara günün anısına plaket takdim edilirken, Yusuf İslam'a "Dünya Helal Zirvesi Barış Ödülü" verildi.

Helal Expo Fuarı'na helal gıda, finans, turizm, kozmetik, tıp, kimya, ambalaj, makine ve tekstil gibi birçok sektörden 250'yi aşkın ulusal ve uluslararası firma katılıyor.

 

Anahtar Kelimeler:
Münir Bozkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ArslanÖzkan 5 yıl önce

Minür benim köylümdür.Çocukluğunu çok iyi bilirim.Zeki bir öğrenciydi.Nedense öğrenciliği devam etmedi.Ama kendini yetiştirdiğini tahmin ediyorum.Başrılı olacağını tahmin ederim.

Avatar
bahri-dısburg 5 yıl önce

ajans 5 deki yorumlar ,lara acaba başarılarının devamını dileyerek sılaya selam

Avatar
Bayburtlu Necmi 5 yıl önce

Olumsuz eleştiri ile kara propaganda arasında bir fark vardır. Olumsuz eleştiriler, yapılan işi geliştirir. Kara propaganda ise ya hasetten ya da hıyanetten kaynaklanır. Münir Beyi yakınken tanıma imkanı bulanlar kendisinin memleket/ümet derdi olduğunu bilir. Adam bakanlık tebliğine uygun sporcu gıdası üretmiş. Sadece eleştirenler, aslında eleştiri altında kara propaganda yapanlar, çocuklarına içinde alkol olan sporcu içeceklerini içirmeye devam etsinler.

Avatar
mühendis-arkolok 4 yıl önce

ticarette,şeyhin,ismini,kullanmak,günahdır,gerekirse,müftü,efendiye,danış,yazık

Avatar
Abbas 5 ay önce

Hocamızdan zamanında kalp için bir reçete istemiştim,bir ürünü vardı,onu alırsam reçeteyi verecegini soylemist ve almadan reçeteyi vermemisti.rabbim en iyisini bilir.yorum sizin