Mete Emir, mali müşavirlere KOSGEB desteklerini anlattı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bayburt Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

Mete Emir, mali müşavirlere KOSGEB desteklerini anlattı
Bayburt Postası - Daha önce meslek kuruluşları ile üniversite ve endüstri meslek lisesi öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarına mali müşavirler ve muhasebecilerle devam edildi.

Bilgilendirme toplantısında bir konuşma yapan KOSGEB Bayburt Müdürü Mete Emir, KOSGEB desteklerinden tüm kesimlerin haberdar olması için çaba sarf ettiklerini ifade ederek, “Desteklerimizden daha fazla işletme ve girişimcinin yaralanması ilimizin iktisadi ve sosyal gelişimine çok değerli katkılar sağlayacaktır. Takdir edersiniz ki bunun birinci yolu hedef guruba etkin bir şekilde ulaşabilmektir. Bu manada muhasebecileri ve mali müşavirleri çok önemli birer paydaş olarak görüyoruz. Zira şehrimizin bir gerçeği olarak gerek esnaf ve sanayicimiz, gerekse de girişimcilerimiz iş ve işlemlerinde en fazla muhasebecilerimizle temas kurmaktadır. Dolayısıyla sizlerin desteklerimiz hakkında bilgi sahibi olmanız bizim için son derece önemli” dedi.

Bayburt’ta faaliyet gösteren tüm mali müşavir ve muhasebecilerin katıldığı bilgilendirme toplantısında başta ileri girişimcilik desteği olmak üzere, Bayburt’ta proje potansiyeli olan tüm destek unsurları hakkında bilgi verildi.

Toplantı hakkında bir değerlendirme yapan Mali Müşavir Turgut Çalışkan toplantının çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Mükelleflerimizin bize en çok sorduğu hususlardan biri de devletimiz tarafından verilen teşvik ve destekler… Bizim sağlıklı bilgi akışı sağlayabilmemiz için birinci elden bu destekler hakkında bilgi almamız önemli… Bu nedenle Bayburt KOSGEB Müdürlüğüne teşekkür ediyor, bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.