KUDAKA, TD ve DFD sonuçlarını açıkladı

2015 Yılı Teknik Destek (TD) Programı ve 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) Programı'na son 2 dönemde yapılan başvuru sonuçları açıklandı.

KUDAKA, TD ve DFD sonuçlarını açıkladı
Bayburt Postası - 2015 Yılı Teknik Destek (TD) Programı ve 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) Programı'na son 2 dönemde yapılan başvuru sonuçları açıklandı. 

KUDAKA tarafından yapılan açıklamada, 2015 Yılı TD Programı'nın Mayıs-Haziran ile Temmuz-Ağustos dönemlerine ait başvurularda teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi. 20’si Erzurum’dan ve 11’i Erzincan’dan olmak üzere toplam 31 başvuru yapıldı. Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, 31 başvuru uygun bulunurken, bu başvurulardan toplam 70 ve üzerinde puan alan 20 proje destek kapsamına alındı.

2015 yılı DFD Programı kapsamında son 2 dönem destek almaya hak kazanan projeler de belirlendi. Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların başvuru yapabildiği programa 16 Temmuz 2015-20 Ağustos 2015 ve 24 Haziran 2015-15 Temmuz 2015 tarihleri arasında tarihleri arasında 7’si Erzurum, 8’i Erzincan’dan ve 1’i Bayburt’tan olmak üzere toplam 16 proje başvurusu yapıldı. 

Her iki dönem 1'er milyon TL bütçe belirlenen program kapsamında teslim alınan 14 proje değerlendirme komisyonu tarafından değerlendirilirken, bunlardan 9'u 70’in üzerinde puan alarak başarılı bulundu. Destek almaya hak kazanan projeler ise 7'si Erzurum, 2'si Erzincan yapılan başvurular oldu.

Buna göre her iki ayrı programa son 2 dönemde Bayburt'tan sadece 1 başvuru yapılırken, başvurusu yapılan bu proje desteklenecekler listesinde yer alamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet alim yakupoğlu 9 yıl önce

reddedilenlere saysınlar

Avatar
ismail haşlak 9 yıl önce

Bunun birde bayburt'tan neden proje başvurusu yapılmadığını araştırın

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

o nu valiliğin ulu yöneticilerine sorun.projelerin akibatini onlar daha iyi bilir