KUDAKA Dönem Başkanı Ali Hamza Pehlivan

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 105. Yönetim Kurulu Toplantısı Erzurum’da gerçekleştirildi.

KUDAKA Dönem Başkanı Ali Hamza Pehlivan
Bayburt Postası - Toplantıda bilgilendirme sunumunun ardından devir teslim töreni yapıldı. Ajansın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Erzurum Valisi Okay Memiş, görevi Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’a devretti. 2019 yılı Kasım ayına kadar yönetim kuruluna başkanlık yapacak olan Vali Pehlivan, dönem başkanı olarak yapmış olduğu hizmetler anısına Vali Memiş’e teşekkür plaketi takdim etti.

KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, ajansın mevcut çalışmaları ve planlanan faaliyetlerine ilişkin yönetim kurulu üyelerine bilgilendirme sunumu yaptı ve arkasından gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantıya, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Erzurum Ticaret Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Bayburt Ticaret Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Bayburt İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen katıldı.

Anahtar Kelimeler:
KUDAKAAli Hamza Pehlivan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.