KUDAKA'dan 3 projeye daha destek

KUDAKA 70. Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın başkanlığında Erzurum’da yapıldı.

KUDAKA'dan 3 projeye daha destek
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 70. Yönetim Kurulu Toplantısı, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ın başkanlığında Erzurum’da yapıldı. Toplantının açılışında konuşan ve katılımlarından dolayı Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, “Kalkınma Ajansımız bölgemizde yerel dinamiklerin hayata geçirilmesi ve bölgenin bir bütün olarak kalkınması adına faaliyetler yürütmektedir. Bu amaçla Ajansımızın bölgemizin uluslararası alanda rekabet edebilir, daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına birçok konuda destekleri, planlama çalışmaları ve örnek faaliyetleri var. Ben bu toplantımızın bölgemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
KUDAKA Genel Sekreter Vekili Dr. Mehmet Ali Çakal’ın Ajansın mevcut çalışmaları hakkında yaptığı sunumun ardından toplantı gündemine geçildi.

Toplantıda 2016 yılı Mali Destek Programları kapsamında ulaşılmak istenen hedefler ile bu amaç doğrultusunda desteklenmesi öngörülen sektörler ve alt sektörler görüşüldü.

Ajansın hali hazırda yürütücüsü/ortağı olduğu ulusal ve uluslararası projeler ve söz konusu fonlardan daha fazla yararlanma konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında ajansa sunulan Eylül - Ekim aylarında destek almaya hak kazanan projeler açıklandı. 
17 Mart 2015 tarihinde ilan edilen 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programına 20 Ağustos 2015 - 27 Ekim 2015 tarihleri arasında 4’ü Erzurum’dan, 4’ü Erzincan’dan ve 1 proje de Bayburt’tan olmak üzere toplam dokuz adet proje başvurusu yapıldı. Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında teslim alınan projelerden 1'i değerlendirmeye alınmazken, değerlendirmeye alınan projelerden 3'ünün başarılı bulunduğu destek kapsamına alındığı duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.