KUDAKA 77. toplantısını Bayburt'ta yaptı

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 77. Yönetim kurulu toplantısı, Bayburt'ta yapıldı.

KUDAKA 77. toplantısını Bayburt'ta yaptı
Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 77. Yönetim kurulu toplantısı, Bayburt'ta yapıldı.

Bayburt Valiliği'nde Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıya, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Erzincan Belediye Başkanı Başsoy, KUDAKA Genel Sekreter Vekili Mehmet Ali Çakal ile diğer ilgililer katıldı.

Vali Ustaoğlu, yaptığı konuşmada, KUDAKA'nın bölgede yerel dinamiklerin hayata geçirilmesi ve bölgenin bir bütün olarak kalkınması adına faaliyetler yürüttüğünü söyledi.

Toplantının bölge adına hayırlı olması temennisinde bulunan Ustaoğlu, "Bugün ajansımızın yapmış olduğu faaliyetleri gözden geçireceğiz. Bölgemiz için yararlı olduğunu düşündüğümüz faaliyetler hakkında fikir alış verişinde bulunacağız. Ayrıca, ajansımızın proje teklif süreci içinde değerlendirme komitesi tarafından başarılı bulunan proje listesini de bu toplantımızda görüşeceğiz." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.