Kredili akaryakıt müjdesi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden çiftçilere bir müjde geldi. Kooperatif üyesi çiftçiler Ziraat Bankası'nın Başakkart'ını kullanarak faizsiz 6 ay vadeli akaryakıt alabilecek. Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, 1.5 milyon çiftçinin bu yıl çektiği sıkıntıyı 2009 yılında en aza indirmek için yeni bir proje başlattı. Birlik, bir ilke imza atarak çiftçinin mazotunu faizsiz ve vadeli alabilmesi için Ziraat Bankası ile protokol imzaladı.Buna göre kooperatif üyesi çiftçiler Ziraat Bankası'ndan temin edecekleri Başakkart ile isterlerse akaryakıtını 6 ay vadeli ve hiç bir faiz ödemeden satın alabilecek.

Kredili akaryakıt müjdesi

Kredili akaryakıt müjdesi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nden çiftçilere bir müjde geldi. Kooperatif üyesi çiftçiler Ziraat Bankası'nın Başakkart'ını kullanarak faizsiz 6 ay vadeli akaryakıt alabilecek. Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, 1.5 milyon çiftçinin bu yıl çektiği sıkıntıyı 2009 yılında en aza indirmek için yeni bir proje başlattı. Birlik, bir ilke imza atarak çiftçinin mazotunu faizsiz ve vadeli alabilmesi için Ziraat Bankası ile protokol imzaladı.

Buna göre kooperatif üyesi çiftçiler Ziraat Bankası'ndan temin edecekleri Başakkart ile isterlerse akaryakıtını 6 ay vadeli ve hiç bir faiz ödemeden satın alabilecek.


Konuyla ilgili bilgi veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım, "Tohum alacaktır, zirai ilaç alacaktır, gübresini alacaktır. O Başakkart ile bunları da temin edecektir. Bunu da yine banka finansmanını sağlayacak ve kredilendirecektir. Ama sadece mazotu 180 gün vade farkı koymadan çiftçiye ulaştıracağız" dedi,

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nin başlattığı Başakkart ile sıfır faizli ve 6 ay vadeli akaryakıt alımı uygulaması, 5 yıl süreyle yürürlükte kalacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.