İstikbal ile çift taraflı uyku keyfi

Ev tekstilinde sunduğu geniş ürün yelpazesi ve moda tasarımları ile büyük beğeni toplayan İstikbal, çok özel bir uygulamayı Hazal ve Royal nevresim takımlarında gözler önüne seriyor. Royal’i siyahın iki farklı desendeki asaleti ile, Hazal’ı bahar renkleri ve naturel desenlerdeki kombinasyonu ile sunan İstikbal, kalite ve şıklığın yatak odalarına yansıtırken çift taraflı kullanım özelliği ile de farklılık yaratıyor. İstikbal, siyahın asaleti Royal, güllerin şıklığının ve bahar renklerinin buluştuğu Hazal ile yatak odalarında göz dolduran şıklığı ve sağlıklı uykuları bir arada yaşatıyor...

İstikbal ile çift taraflı uyku keyfi

İstikbal ile çift taraflı uyku keyfi...Ev tekstilinde sunduğu geniş ürün yelpazesi ve moda tasarımları ile büyük beğeni toplayan İstikbal, çok özel bir uygulamayı Hazal ve Royal nevresim takımlarında gözler önüne seriyor. Royal’i siyahın iki farklı desendeki asaleti ile, Hazal’ı bahar renkleri ve naturel desenlerdeki kombinasyonu ile sunan İstikbal, kalite ve şıklığın yatak odalarına yansıtırken çift taraflı kullanım özelliği ile de farklılık yaratıyor. İstikbal, siyahın asaleti Royal, güllerin şıklığının ve bahar renklerinin buluştuğu Hazal ile yatak odalarında göz dolduran şıklığı ve sağlıklı uykuları bir arada yaşatıyor...

Koleksiyonuna yeni eklediği Royal ve Hazal ile yatak odalarına zerafeti taşıyan İstikbal, nevresim takımlarının sağlıklı ve yumuşak dokusuyla da dikkat çekiyor. Özgün yaprak, çiçek ve asimetrik desenlerinin çarpıcı bir şekilde sunulduğu yeni modeller, çift taraflı kullanılabilen iki farklı tasarım sunarken kendine özgü yumuşak dokusu ve kolay temizlenebilme özelliği ile büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Hazal ve Royal nevresim takımları tüm bu özelliklerinin yanısıra antialerjik ve antibakteriyel özellikleri ile de sağlıklı bir uykunun garantisini veriyor.

İstikbal aynı zamanda kısa bir süreliğine uyku keyfini maksimuma taşıyacak yeni kampanyasında,tek kişilik baza fırfırsız  uyku setlerini 74.90 TL’den, silikonize yastıkları ise 6.90’dan başlayan kaçırılmayacak fiyatlarla satışa sunuyor. Maksimum kart sahiplerine özel peşin fiyatına 12 taksit ve 2 ay erteleme imkanı da kampanya kapsamında geçerli olacak. Özgün desen, zengin renk, yumuşak dokusu ve işlevselliği ile fark yaratan İstikbal nevresim takımlarının en özel ürünlerinden Royal ve Hazal ile tanışmak isteyenler Türkiye genelinde bine yakın İstikbal bayisinden birine uğramaları yeterli.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.