İŞKUR'dan köylere 400 kişilik kontenjan

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Akdeniz, il genelinde 400 kişinin çeşitli işlerde istihdam edileceğini belirtti.

İŞKUR'dan köylere 400 kişilik kontenjan
Bayburt Postası - Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ömer Akdeniz,  il genelinde 400 kişinin çeşitli işlerde istihdam edileceğini belirtti.
 
Akdeniz, yaptığı açıklamada, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın hafta sonu kente yapacağı ziyaret öncesinde müjdeli haberinin kendilerine ulaştığını söyledi.
 
İl Özel İdare bünyesinde çalıştırılmak üzere diğer projelerin dışında yeni bir proje Bayburt’a tahsis edildiğini ifade eden Akdeniz, “Sayın Maliye Bakanımız Naci Ağbal’ın özel takipleri sonucunda ilimiz köylerinde istihdam edilmek üzere Bayburt İl Özel İdaresine 400 kişilik kontenjan müjdesi bizlere ulaştı ve bizleri sevindirdi” dedi.
 
Akdeniz, istihdamın Toplum Yararına Programı kapsamında  olacağını dile getirerek,  şunları kaydetti:
 
“9 ay süreyle istihdam edilecek bu kişiler özel idare bünyesinde köylerimizde çalışacak. Projenin uygulama kapsamına 35 yaş üstü  erkekler, kadınlar, engelliler, eski hükümlüler ve daha önceki projelerden 18 aydan fazla yararlanmamış olan kişiler alındı. Proje kapsamındaki kişiler temizlik, bina bakımı-onarım, ağaç bakımı, çevre düzenlemesi, erozyonla mücadele, yer altı ve yer üstü çalışmaları, parke düzenlemesi, su ve kanalizasyon işlerinde çalıştırılacak.”
 
Akdeniz, Bayburt’ta çeşitli projelerde çalışan ve süresi dolan 2 bin 700 kişinin çalışma sürelerinin de Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın girişimiyle uzatıldığını belirterek,  Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’na kent adına şükranlarını sunduğunu söyledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat durak 8 yıl önce

önceki görev yapanlar hakettiya şimdi yenilerini alın.

Avatar
hakan ekşi 8 yıl önce

dostum çalışma ve iş kurumu il müdürü demişsin ama bu bildiğin vali :)

Avatar
Seyyid han 8 yıl önce

400 kişi daha demek biraz daha hırsızlık biraz daha yolsuzluk biraz daha dönen dolaplar muhtarların özel işlerini görecek biraz daha adam başka bir anlam ifade etmiyor işkur

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Çalışmadan yattıkları yerden para alıyorlar. Bu para haramdır... Vebal altına giriyorsunuz.

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

İşsizliğe son. Bayburt halkı mutlu. Tek mutsuz olanlar her haldeki çalışıp az para alanlardır.

Avatar
Mehmet 8 yıl önce

Koca bakan 6 ayda 3 milyon özel idareye para göndermiş birde 400 kişilik ek kontejan bayagı bir performans sagolasınız sayın bakanım.

Avatar
bayburtlu 8 yıl önce

Şu Ömer Akdeniz Bayburt ta müdürlük yapıyor ya vah Bayburt'um vah kimlere kaldın...

Avatar
bayburt ahalisi 8 yıl önce

işsizlik fonunu oluşturan soy ismini unuttum kemal..beyi de unutma..şimdi dünya bankasında