“Hayvan Pazarı”na çeki düzen

Gençosman mahallesinde bulunan “hayvan pazarı”nda yeni düzenlemelere gidiliyor. Eski Süt fabrikası civarında bulunan pazar yerindeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı H.Ali Polat, “hayvan sahipleri ve müşterilerinin kullanabileceği bir kantin için hazırlık yapıyoruz” dedi. Asfalt çalışmaları sırasında çeşitli açıklamalar yapan Başkan Polat, bölgede bulunan ve belediyeye ait olan binanın elden geçirilerek hizmete açılacağını söyledi. Özellikle zaman ve iş kaybına neden olan evrak, sağlık raporu gibi belgelerin Belediye veya Tarım İl Müdürlüğü yerine, burada oluşturulacak hizmet biriminden sağlanabilmesi için çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Polat, gerekli altyapı ve teknolojik donanımın oluşturulacağını bildirdi.  

“Hayvan Pazarı”na çeki düzen

Başkan Polat, pazar bölgesinde başlayan düzenlemeleri incelediGençosman mahallesinde bulunan “hayvan pazarı”nda yeni düzenlemelere gidiliyor. Eski Süt fabrikası civarında bulunan pazar yerindeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı H.Ali Polat, “hayvan sahipleri ve müşterilerinin kullanabileceği bir kantin için hazırlık yapıyoruz” dedi. Asfalt çalışmaları sırasında çeşitli açıklamalar yapan Başkan Polat, bölgede bulunan ve belediyeye ait olan binanın elden geçirilerek hizmete açılacağını söyledi. Özellikle zaman ve iş kaybına neden olan evrak, sağlık raporu gibi belgelerin Belediye veya Tarım İl Müdürlüğü yerine, burada oluşturulacak hizmet biriminden sağlanabilmesi için çalışmalara başladıklarını kaydeden Başkan Polat, gerekli altyapı ve teknolojik donanımın oluşturulacağını bildirdi.

 

 

Pazar bölgesine asfalt döküldü

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.