Havaalanı ihalesine 24 firma katıldı

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı Projesi’nin ihalesi gerçekleşti.

Havaalanı ihalesine 24 firma katıldı
Bayburt Postası - Bayburt-Gümüşhane Havalimanı Projesi’nin ihalesi gerçekleşti. Projeye 24 dev firma teklif verdi.

Salyazı Köyü sınırları içerisinde yapılacak olan Havaalanının ihalesi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. 24 firmanın teklif verdiği, ihalede yaklaşık maliyetin 190 milyon TL olarak belirlendiğini öğrenildi.

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı Altyapı ve Müteferrik İşler İnşaatı İşi yapım işi için en düşük teklif Hazaryol + Budakyol + Nehirsu + Demyol İnşaat tarafından 134 milyon 248 bin 609,80 TL olarak verilirken, en avantajlı teklifi ise 169 milyon 497 bin 161 TL ile İntaş + Yedigöze + Aga Enerji + Emiroğlu ortaklığı verdi. İdarenin ihaleyi değerlendirme süreci devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tillara6969 6 yıl önce

bayburt gümüşhane havalimanı sadece bayburt ve gümüşhaneden mi ibaret burada yorum yazanlar siz ne cografya ne de fiziki düşüncelere sahipsiniz.. şebinkarahisar alucra çamoluk kelkit köse gümüşhane ispir pazaryolu otlukbeli bayburt aydıntepe demirözü trabzon çaykara fiziki yapısı ile zor olan bir bölgede erzincan yolu 130 km diyorsunuz güzergahları kolaymı sanıyorsunuz mantıklı yorum yapın bulundugunun cografya tamamiyle zor vadilerden ibaret pöske dağı kop dağı soğanlı dağı zigana dağları buralar kışları zor bir bölge acemi birliği ve üniversite ile birlikte havalimanı zaten ihtiyaç haline gelecek..

Misafir Avatar
birisi 6 yıl önce @tillara6969

onlar herşeyi senden iyi biliyorlar bayburta yapılması zorlarına gidiyor

Beğenmedim! (0)
Avatar
akademisyen 6 yıl önce

Helal olsun Bayburt'a da bu yakışır

Avatar
Fatih 6 yıl önce

Sayın Bayburtlu , bence hava alanı yapılsın hergün en az 1 uçak iner.

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Bunkadar basit bir yatırım görmedim bu kadar saçma yatrım görmedim, erzurum 30 -40 dk yol gideceğime 1 saat gider her saat uçak bulurum ki pahalı diye trabzondan gidiyoz çoğu zaman. Haftada kalkacak bir uçak için değer mi??

Misafir Avatar
GERÇEK BAYBURTLU 6 yıl önce @Bayburtlu

VELEV Kİ 1 TANE UÇAK İNECEK BAYBURT ORALARDAN DEĞERSİZ Mİ ERZURUMDA TRABZONDA VAR DA BAYBURTTA DA OLSUN NE OLUR YANİ BUNU SÖYLEYEEĞİNE BAYBURTA FABRİKA YAPILSIN DE YOL YAPILSIN DE BAŞKA YATIRIMLAR DA GELSİN DE BU KADAR SAÇMA BİR YORUM GÖRMEDİM

Beğenmedim! (0)
Avatar
Gurbetçi 6 yıl önce

Bu havaalanı nı yapmak yerine bu güzide illerimiz ile Trabzon ve Erzurum illerimiz arasındaki yolların daha güzel ve rahat seyahat yapılır hale getirilmek kaidesiyle de hizmet yapılabilir ve dahada uyguna mao olur diye düşünüyorum.

Avatar
Gurbetçi 6 yıl önce

Yılda üç ay ve Bayram'larda yoğun olur diğer günlerde havada haftada bir mi ayda bir mi uçak görünür Takdiri havaalanı sevdalılarının

Avatar
alpaslan 6 yıl önce

TÜRKİYEDE 15 E YAKIN HAVALİMANI ZARAR EDİYOR.BUNA ERZİNCAN HAVAALANI.KÜTAHYA HAVAALANI ÖRNEKTİR.BUNUN YERİNE ÜRETİME DAYALI.ŞEKER FABRİKAS VE MAKARNA FABRİKASI OLABİLİR .KANAATİNDEYİM.BENCE 15 YIL BAYBURT UN BOŞA GİTMİŞTİR.

Avatar
İsmet sarıtekin. 6 yıl önce

BEYLER 2020 Lİ YILLARDA YAŞIYORUZ ZAMAN
KIYMETLİ.ESKİ KAFALARI YENİLEYİN.
UYANIN KARA TREN HIZLI OLDU FENAMI OLDU
İSTERSEN KARA TRENE BINERSİN.