Gezi İstanbul Caddebostan şubesi açıldı

22 yıldır el yapımı çikolata ve pastada kalitenin adresi olan Gezi İstanbul, Taksim ve Kemerburgaz’daki ikinci şubesinin ardından üçüncü şubesini Anadolu Yakası’nda açtı. Caddebostan Migros’un karşı çaprazında müdavimleriyle buluşan Gezi İstanbul, çikolata, pasta, tatlı-tuzlu kurabiye çeşitleri, ev yapımı limonata ve aromalı kahveleriyle ziyaretçilerine enfes bir ziyafet sunuyor. Anadolu Yakası sakinlerinin şimdiden uğrak noktası olan Gezi İstanbul Caddebostan özel çikolataları ve pastalarının yanı sıra yazın sıcak günleri için;  vanilyalı,  çikolatalı, frambuazlı ve daha birçok çeşit özel dondurmalı pastalarıyla da her damak tadına uygun lezzetler sunuyor.

 Gezi İstanbul Caddebostan şubesi açıldı

Gezi İstanbul Caddebostan şubesi açıldı22 yıldır el yapımı çikolata ve pastada kalitenin adresi olan Gezi İstanbul, Taksim ve Kemerburgaz’daki ikinci şubesinin ardından üçüncü şubesini Anadolu Yakası’nda açtı. Caddebostan Migros’un karşı çaprazında müdavimleriyle buluşan Gezi İstanbul, çikolata, pasta, tatlı-tuzlu kurabiye çeşitleri, ev yapımı limonata ve aromalı kahveleriyle ziyaretçilerine enfes bir ziyafet sunuyor. Anadolu Yakası sakinlerinin şimdiden uğrak noktası olan Gezi İstanbul Caddebostan özel çikolataları ve pastalarının yanı sıra yazın sıcak günleri için;  vanilyalı,  çikolatalı, frambuazlı ve daha birçok çeşit özel dondurmalı pastalarıyla da her damak tadına uygun lezzetler sunuyor.

Gezi İstanbul Caddebostan’ın özgün bir konsepte sahip şık ve şirin salonunda pastanızın keyfini çıkarabilir veya sevimli bahçesinde buzlu kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Gezi İstanbul CaddebostanGezi İstanbul

Gezi İstanbul, 22 yıldır Taksim AKM ’nin yanında hizmet veriyor. Tamamen el yapımı olarak üretilen Gezi İstanbul çikolatalarının ham maddeleri, dünyanın bu konudaki bir numaralı ülkesi Belçika’dan geliyor. %70 gibi yüksek bir kakao oranına sahip Gezi İstanbul çikolataları; kalitesi, sunumu, şıklığı ve lezzetleriyle çok farklı ve ayrıcalıklı. Truff, piralin, likörlü ve diyet çikolata olmak üzere 4 gruba ayrılan Gezi İstanbul çikolataları 34 çeşitten oluşuyor. Konyaklı Stick, Karamel Stick, Prenses, Coffee Truff, Roche, Kazanova bunlardan sadece birkaçı…

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.