Esnafa 12 ay geri ödemesiz kredi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ahilik Haftası’nda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından esnafa verilen kredi müjdesine çok sevindiklerini belirtti. Bendevi Palandöken “Onbinlerce esnaf ve sanatkar en kısa zamanda kredisinin çıkarılmasını...

Esnafa 12 ay geri ödemesiz kredi!
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ahilik Haftası’nda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından esnafa verilen kredi müjdesine çok sevindiklerini belirtti. Bendevi Palandöken “Onbinlerce esnaf ve sanatkar en kısa zamanda kredisinin çıkarılmasını istiyor. Yeni iş kuracak, işini geliştirecek yeni nesil esnafın önünü açacak bu kredi ile canlanacak iç piyasada yaratılacak katma değer fazlasıyla Maliye’nin kasasına akacaktır.” dedi.

Bankalar aracılığıyla 50 bin liraya kadar 48 ay vadeli 12 ay geri ödemesiz verilmesi için çalışmaların tamamlandığını anlatan Palandöken, açıklamasında “Esnaf ve sanatkarımızı sevindiren kredinin alabilmesini sağlayacak düzenleme tamamlandı. Yeni iş kuracak, işini geliştirecek veya maddi sıkıntı çeken esnafımızın bankalardan kullanacağı kredilerin faiz masrafları da bakanlık tarafından karşılanacak olmasını çok olumlu buluyoruz. Eğer geri ödeme süresi de 48 aydan 60 aya çıkarsa esnafımız daha rahat geri öder. Ayrıca kredinin verilmesiyle iç piyasa canlanacak ve büyümeye de pozitif etkisi olacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.