Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan girişimcilik eğitimi

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nce KOSGEB destekli girişimcilik kursu düzenlenecek.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan girişimcilik eğitimi
Bayburt Postası - Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nce KOSGEB destekli girişimcilik kursu düzenlenecek.
  
Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Karaman 11-16 Aralık 2017 tarihleri arasında Esnaf Odaları Birliği olarak KOSGEB destekli 30 kişilik uygulamalı Girişimcilik eğitimi düzenleyeceklerini açıkladılar.
 
50 bin TL’ye varan hibe

Başkan Karaman yaptığı açıklamada, “2015 ve 2016 yıllarında yaptığımız eğitimlerle yaklaşık 120 kişiye girişimcilik sertifikası verdik. Bunlardan yaklaşık 30 kişi KOSGEB girişimcilik programından faydalanıp işletme açarak Kira, personel, vb giderler için ve makine ekipman alımında 50.000 TL hibe aldılar. Amacımız ilimizdeki Girişimci Esnaf ve Sanatkâr Sayısını artırmaktır.”
 
Kurs sonucunda Kendi iş yerini kurmak isteyen kursiyerlere yardımcı olunacağını sözlerine ekleyen Karaman, eğitime başvurunun fazla olması halinde ikinci bir eğitim açabileceklerini de söyledi.
 
Başvurular 01-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığına yapılacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.