Ekmeğe 'gizli' zam

Bayburt’ta ekmek fiyatları artmazken 400 gram olan ekmeğin gramajı 300 grama düşürüldü.

Ekmeğe 'gizli' zam
Bayburt Postası - Bayburt’ta ekmek fiyatları artmazken 400 gram olan ekmeğin gramajı 300 grama düşürüldü.

Uzun süredir zam isteyen fırıncı esnafının istediği oldu. Bayburt’ta artan ekmek maliyetlerini göz önünde bulunduran Fırıncılar Odası, 1 TL’den satılan ekmek fiyatına zam yapmazken 400 gram olan ekmeğin gramajını 300 grama düşürdü. 500 gram ekmek ise 1.50 TL’den satılacak.

Anahtar Kelimeler:
ZamEkmek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Can 10 yıl önce

Ekmeğin gramajını düşürmek zam sayılmıyor mu.hizmet konusunda,imkanlar konusunda değilde,zamlar konusunda büyükşehirlerle yarışıyoruz.

Avatar
Serhat 10 yıl önce

Zam değil fiyat güncellemesi. Durmak yok yola devam...

Avatar
Bayburtlu 10 yıl önce

Yüzgram değilde 50 gram olabilirdi,yazık fakir-fukara düşünülmeli,dir.yazık.

Avatar
Vatandaş 10 yıl önce

Olurmu canım adamlar nerdeyse açlarından ölecekmiş..Gözümüz yok ama bir istatistik yapın Fırıncıların mal varlığı ile diğer esnafın mal varlığını gözlemleyin bu zam az dersiniz.ALLAH fırıncılara Merhamet versin.Peki FIRINCI SAAFFAT niye zam yapmadı ....ayıptır diyor günah tır diyor ALLAH sorar diyor