DFD sonuçları açıklandı: 2 Erzurum'a, 2 Erzincan'a

KUADAKA, Doğrudan Faaliyet Desteği Mayıs 2015 sonuçlarını açıkladı.

DFD sonuçları açıklandı: 2 Erzurum'a, 2 Erzincan'a
Bayburt Postası - KUADAKA, Doğrudan Faaliyet Desteği Mayıs 2015 sonuçlarını açıkladı. 17 Mart 2015 tarihinde ilan edilen 2015 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programına 12 Mayıs 2015 tarihine kadar 4 Erzurum, 8 Erzincan ve 1 Bayburt’tan olmak üzere toplam 13 adet proje başvurusu yapılırken, bunlardan sadece 4 tanesi 70 ve üzerinde puan alarak başarılı bulundu.

2’si Erzurum, 2’si Erzincan olmak üzere başarılı bulunan faaliyet teklifleri KUDAKA’nın 13 Mayıs 2015 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Yönetim Kurulu onayına sunulmuş ve Yönetim Kurulu toplam 4 projenin desteklenmesine karar verildi.

Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Mayıs ayında destek almaya hak kazanan projeler şöyle:


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Davut Deligöz 9 yıl önce

bunasil bir akp oldu simdide utanmadan kendilerini güya türk ehlisünnetci göstermek icin bayburtumuzun türk islam ruhunu srf amaclarini icin kullaniyorlar. kendilerinden bir siirtli bayburtumuza geliyor türk irkini inkar ediyor sonrada davahimi tayip erdogan tarafindan akp mgk üyesit oluyor. bu nasil bir yüzzüzlük. vAllahi bunlar bizleri abdall saniyor. bir bakin sirt icin nakadar yatirim yaptirdi görürsünüz. simdi sirf zora kaldiklari icin mediyada bayburtumuzun sanli türk ehlisünnetci kalesini türk milletinden bilindigi icin kullaniyorlar. biz atasani töresini satanlar degiliz. gercekten dede kokutu bayburtun türk analarimizi seviyorsalar ozaman oh yasin aktayi akp mgk üyelikden silsinler ve hepside sunu aciklasinlar yeryüzünde Allahin övgünüsünü kazanan türk milletidir.