Devletten en az 300 TL alacağınız var!

Türk vatandaşı olan herkese, canlı doğan çocuk için doğum yardımı ödemeleri başladı.

Devletten en az 300 TL alacağınız var!
Bayburt Postası - Türk vatandaşı olan herkese, canlı doğan çocuk için doğum yardımı ödemeleri başladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 15 Mayıs 2015 tarihinden sonra doğan çocuklar için başvuran herkese, doğan bebeğin ailenin kaçıncı çocuğu olduğuna bağlı olarak doğum yardımı yapılacak. Doğum yardımına ilişkin Bakanlar Kurulu kararı ile yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğe göre ailenin kaçıncı çocuğu olduğuna bağlı olarak 300, 400 veya 600 lira arasında yardım yapılıyor.

Yönetmeliğe göre, doğum yardımından yararlanmak isteyen varandaşlar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il müdürlükleri ve sosyal hizmet müdürlüklerine, kamuda çalışanlar da çalıştıkları kurumlarına başvuracaklar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beko 9 yıl önce

Guzel fikir