Danişment Göleti için kamulaştırma başlıyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Merkez Danişment Göleti Sulaması Projesi işinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Danişment Göleti için kamulaştırma başlıyor
Bayburt Postası - Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Merkez Danişment Göleti Sulaması Projesi işinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

Merkez Danişment Göleti Sulaması Projesi işinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından yıldırım hızında imzalandı.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Merkez Danişment Göleti Sulaması Projesi’nin hizmete açılması ile 2.840 dekar araziye su temin edilecek.

Anahtar Kelimeler:
Danişment Göleti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.