Çin'li Geely, 15 bin YTL'ye satışta

Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleşen 12. İstanbul Autoshow Fuarı'nda ilk kez Türk tüketicisinin karşısına çıkan Geely modelleri, 14,999 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Ülkemizde ilk etapta B segment Geely Echo ve C segment Geely Familia Sedan modelleri satışa sunuluyor. 2009 yılında ise MK Hatchback, LC ve FC modellerinin de eklenmesiyle ürün gamı daha da zenginleştirilecek. Geely'nin B segmetindeki silahı Echo, Çinli ve yabancı 1000'den fazla AR-GE çalışmasının sonucunda ortaya çıktı. Tam bir aile otomobili olarak tüketiciye sunulan Geely Echo, güvenliği en üst düzeyde sunan "Üç boyutlu Güvenlik Sistemi" ile donatılmıştır. Üç boyutlu emniyet siteminin 28 yönüyle araç sahibine sağladığı üstün güvenlik özellikleri onu, segmentindeki rakiplerinden ayırıyor. Geely Echo'da, EBD destekli ABS fren sistemi, kapı içi çelik koruma barları, immobilizer, darbe emici direksiyon mili, sürücü ve yolcu hava yastığı standart olarak sunulan güvenlik ekipmanlarından bazıları. Ayrıca, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, krom iç kapı kolları, radyo-cd çalar, tek dokunuşla açılabilen elektrikli ön ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit araç içi yaşamı daha konforlu kılan özellikler olarak öne çıkıyor.

Çin'li Geely, 15 bin YTL'ye satışta

Çin'li Geely, 15 bin YTL'ye satışta

Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleşen 12. İstanbul Autoshow Fuarı'nda ilk kez Türk tüketicisinin karşısına çıkan Geely modelleri, 14,999 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ülkemizde ilk etapta B segment Geely Echo ve C segment Geely Familia Sedan modelleri satışa sunuluyor. 2009 yılında ise MK Hatchback, LC ve FC modellerinin de eklenmesiyle ürün gamı daha da zenginleştirilecek.

Geely'nin B segmetindeki silahı Echo, Çinli ve yabancı 1000'den fazla AR-GE çalışmasının sonucunda ortaya çıktı.

Tam bir aile otomobili olarak tüketiciye sunulan Geely Echo, güvenliği en üst düzeyde sunan "Üç boyutlu Güvenlik Sistemi" ile donatılmıştır. Üç boyutlu emniyet siteminin 28 yönüyle araç sahibine sağladığı üstün güvenlik özellikleri onu, segmentindeki rakiplerinden ayırıyor.

Geely Echo'da, EBD destekli ABS fren sistemi, kapı içi çelik koruma barları, immobilizer, darbe emici direksiyon mili, sürücü ve yolcu hava yastığı standart olarak sunulan güvenlik ekipmanlarından bazıları. Ayrıca, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, krom iç kapı kolları, radyo-cd çalar, tek dokunuşla açılabilen elektrikli ön ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit araç içi yaşamı daha konforlu kılan özellikler olarak öne çıkıyor.

Geely Echo, ülkemizde 1.3 lt. benzinli motor seçeneği ile satışa sunuluyor., Dinamik performans ile birlikte yakıt tasarrufu da sunan 1342 cm3lük hacimli bu modern motor, 6000 dev/dak'da 86 hp maksimum güç üretiyor. 5200 dev/dak'da 110 Nm'lik maksimum tork elde ediliyor.

Geely Familia Sedan

Geely Familia, Geely markasının ulusal ve uluslararası pazarlarda yayılmasında en etkin modellerinden biri olarak öne çıkmaktadır. Yoğun bir rekabetin yaşandığı orta segmentte, hatchback ve sedan gövde tipleriyle tüketicinin beklentilerine yanıt veren stratejik bir model.

Şıklık ve rahatlık düşünülerek tasarlanan Geely Familia, cazibesinin yanı sıra bir otomobilden beklenen her şeyi tam anlamıyla sunuyor.

Güçlü motoru, kontrollü sürüş niteliğine ek olarak; özel ses azaltım teknolojisinin getirdiği konforlu bir sürüş sunan sağlam gövde yapısı, 4 kapılı birleşik çarpmaya dayanıklı tampon kirişi, darbe emici direksiyon mili, immobilizer, EBD destekli ABS ve çift hava yastığı ile, güvenliği ön planda tutan Geely Familia ayrıca, krom kapı kolları, gövde rengi tampon ve yan aynalar, ön ve arka sis farları ile de donatılmış.

1.5 lt. motora sahip olan Geely Familia'da, sürüş 1498 cm3 hacimlik motor, 6000 dev/dak'lık motor devrinde 94 hp; 3400 dev/dak'da ise 128 Nm maksimum tork üretiyor.

Geely'nin anahtar teslim fiyatları: ECHO 1.3 BASIC 14.999 YTL, ECHO 1.3 COMFORT 17.999 YTL, FAMILIA 1.5 COMFORT ise 20.499.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.