Çiftçiye “Kaymakam Baysal” morali

Aydıntepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Büyükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi hayata geçiyor.  Bu projenin kısa zaman içerisinde ilçe merkezinde uygulamaya başlanılacağını vurgulayan Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal, "Bu projeyle amacımız verimliliği sağlamaktır. Büyükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi ile 3 kursiyere kişi başına 4 büyükbaş olmak üzere 12 Büyükbaş verilecek. Talep gelmesi halinde bu üç kişilik kontenjanı 5 kişiye de çıkarabileceğiz.”

Çiftçiye “Kaymakam Baysal” morali

Çiftçiye “Kaymakam Baysal” morali

Aydıntepe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Büyükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi hayata geçiyor.
 
Bu projenin kısa zaman içerisinde ilçe merkezinde uygulamaya başlanılacağını vurgulayan Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal, "Bu projeyle amacımız verimliliği sağlamaktır. Büyükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi ile 3 kursiyere kişi başına 4 büyükbaş olmak üzere 12 Büyükbaş verilecek. Talep gelmesi halinde bu üç kişilik kontenjanı 5 kişiye de çıkarabileceğiz.”

Maliyetinin 50 Milyar YTL olacağı açıklanan “Büyükbaş Hayvancılığı Destekleme Projesi”, Aydıntepe ilçesinin tarım ve hayvancılık alanında kalkınmasında büyük bir katkı sağlayacak.

Kaymakam Fatih Baysal, proje ile ilgili şunları söyledi:

“Aydıntepe tarım ve hayvancılık yapılan bir ilçemizdir. Burada, vatandaşlarımızın geçim kaynakları arasında tarım ve hayvancılık önemli bir noktadadır. Onun için biz devlet olarak Aydıntepe gibi Tarım ve Hayvancılık yapılan bölgelerimize her türlü desteği ve katkıyı yapmaktayız. Bundan sonra da Aydıntepe Kaymakamlığı SYD Vakfı olarak bu tip projeleri ve girişimleri her zaman destekleyeceğiz.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.