Benzine EPDK indirimi!

Benzin fiyatlarına indirim geliyor.

Benzine EPDK indirimi!
Bayburt Postası - Benzin fiyatlarına indirim geliyor. EPDK tarafından akaryakıt dağıtım şirketlerine uyarı yazısı gönderilmesinin ardından dağıtıcı ve bayi marjları petrolü yarından itibaren 11 kuruş indirimli satacak. EPDK'nın gönderdiği uyarı yazısında mevzuatta belirlenen kriterlere ivedilikle uygun hale getirilmesi gerektiği belirtilince bayiler yarından itibaren petrolde indirime gidecek.

EPDK'nın uyarı yazısında, Petrol Piyasası  Kanunu'nun 10'uncu maddesi gereğince daha önce iki defa tavan fiyat uygulamasına  gidildiği hatırlatılmış ve akaryakıt fiyatlarının takibi ile tavan fiyat  uygulamalarının kamuoyunca bilinen objektif kriterlere bağlı olarak yapılması  için bu ay içerisinde "Akaryakıt Fiyatlarının Takibine İlişkin Kurul Kararı"  alındığı kaydedilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.