Bayburt Yataş Şubesi açıldı

Yataş, Bayburt bayii Erenoğlu Mobilya düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş, 1976 yılında kurulmuş Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır. 1979’da tesis yatırımlarını büyüterek, süngerin yanı sıra süngerli yatak üretimine başlayan firma; 1981’de yaylı yatak üretimi, 1987’de ev tekstili ürünleri, 1993’de (sofabed) yataklı kanepe ve koltuk takımları üretimi, 1997’de modüler mobilya üretimine de başlayarak; ürün gamını geliştirmiş ve Yataş markasına olan güveni, zengin hizmet anlayışı ve kalitesiyle pekiştirmiştir.

Bayburt Yataş Şubesi açıldı

Bayburt Yataş Şubesi açıldı  Yataş, Bayburt bayii Erenoğlu Mobilya düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş, 1976 yılında kurulmuş Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır. 1979’da tesis yatırımlarını büyüterek, süngerin yanı sıra süngerli yatak üretimine başlayan firma; 1981’de yaylı yatak üretimi, 1987’de ev tekstili ürünleri, 1993’de (sofabed) yataklı kanepe ve koltuk takımları üretimi, 1997’de modüler mobilya üretimine de başlayarak; ürün gamını geliştirmiş ve Yataş markasına olan güveni, zengin hizmet anlayışı ve kalitesiyle pekiştirmiştir.

Sektörünün önde gelen üreticilerinden biri olan Yataş, bugün; 5 fabrikası, 1.450 çalışanı ve 800 satış noktasıyla hizmet veriyor. Gelişen teknolojisi ve artan kalitesi ile bir dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yataş, başta ABD, İngiltere, Hollanda, Almanya, Macaristan, Bulgaristan, İsviçre, Rusya ve Romanya olmak üzere 45’i aşkın ülkeye ihracat yapıyor. Ürünleri, Avrupa ve Amerika’da dünyaca ünlü markaların adı altında satılıyor.

Yataş; 1988’de Türkiye’de perakende mağazacılık sistemini başlatmış, 1996’da kendi sektöründe halka açılan ilk firma oldu. Yataş, ürettiği yastık ve yorganlarında yüksek teknoloji ile üretilen, anti-bakteriyel ve antialerjik dolgu malzemelerini Türkiye’de ilk kullanan firma oldu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.