Bayburt'un "İş Gücü Piyasası" araştırılacak

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, İş gücü Piyasası Araştırmaları kapsamında kentteki 106 iş yerini ziyaret edecek.

Bayburt'un "İş Gücü Piyasası" araştırılacak
Bayburt Postası - Bayburt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, İş gücü Piyasası Araştırmaları kapsamında kentteki 106 iş yerini ziyaret edecek.

İŞKUR İl Müdürü Ömer Akdeniz, yaptığı açıklamada, İş Gücü Piyasası Araştırması ile Bayburt'un iş gücü piyasası fotoğrafını çekeceklerini söyledi.

Saha çalışması yapılmakta olan İş gücü Piyasası Araştırmaları kapsamında ilde 106 iş yerinin ziyaretini gerçekleştireceklerini dile getiren Akdeniz, araştırma kapsamında, kentte faaliyet gösteren 10 ve daha fazla çalışanı olan iş yerlerinin tamamını ziyaret edeceklerini belirtti.

Akdeniz, şöyle konuştu:

"İş ve meslek danışmanlarının işverenlerle gerçekleştireceği görüşmeler sonrasında, ilimizde istihdam edilenlerin meslek bilgileri, ihtiyaç duyulan açık işler ve bu açık işlerde aranan özellikler, bulunmasında ve karşılanmasında güçlük çekilen meslekler ile bu mesleklerde neden çalışacak kişi bulunamadığına ilişkin bilgileri ve önümüzdeki yıl için istihdam beklentilerini tespit edeceğiz. Elde edilen sonuçlar, ilimizin istihdam politikalarına yön verecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.