Bayburt'ta çağrı merkezi kuruluyor!

Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu Bayburt'ta çağrı merkezi kurulacağını açıkladı.

Bayburt'ta çağrı merkezi kuruluyor!
Bayburt Postası - Türkiye'nin ilk dijital yayın platformu Digiturk, Bayburt’un ilk çağrı merkezini kuracak. Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’ndan istihdam müjdesi geldi.

Digiturk’un Bayburt’ta çağrı merkezi açacağını açıklayan Kavcıoğlu, “İhaleyi alan Customer Management Center (CMC) firması tarafından Bayburt’ta şube açılmasına karar verilmiştir. Hayırlı olsun” dedi.

Ülke genelinde istihdam kapasitesiyle dikkat çeken ve Bayburt’ta da açılacak olan Digiturk Çağrı Merkezi ile yaklaşık 200 kişilik işçi alımının hedeflendiğini bildiren Kavcıoğlu, Aralık ayında faaliyete geçmesi planlanan çağrı merkezi için işçi başvurularının ise Kasım ayı içerisinde başlayabileceğini belirtti. Kavcıoğlu, açıklamasında Bayburt gibi illerde istihdam açısından çok önemli bir adım olarak kabul edilen çağrı merkezinin kuruluşu ile ilgili emeği geçen Maliye Bakanı Naci Ağbal’a da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 8 yıl önce

akp li zengin çocuklarına iş çıktı gariban yine gariban

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Desene işsiz kalmayacak ve iş kur zarar edecek. eleman bulamayacak.

Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Hayırlı olsun. Eğitim öğretim başladı okullara 1 er tane işkur elemanı verilmiş.okullara en az 4-5 kişi olması gerekir. 15 kişi geçen seneler verildi.abartıldı şimdi ise tam tersi...eleman yok okulları bok götürüyor çocuklarımız şikayetçi tuvaletlere girilmiyor niye temizlik yeterli değil 1 kişiye yüklemişler nereye kavuşacak.idareci öğretmen öğrenci veliler şikayetçi, hastalıkların en yoğun yayılma yeri okullardır.çocuklar okulun tuvaletini kullanamıyorsa tek neden pislik yüzünden..biz veliler duyarsız olursak çok hastanelere mikrop kapma yüzünden gidip geliriz, sorumlusu kim yine bizleriz..işkur mu olur başka şey mi olur alım şart en önemli şey eğitim diyoruz. eğitimin birinci ayağı temizlikle başlar temizlik imandandır. nerde O İMAN diye soruyorum.

Avatar
hakan 7 yıl önce

Bırakın böyle fasa fiso projeleri.Üretim yapın, fabrika yapın.Neymiş çağrı merkeziymiş.Milletin gazını almaktan başka iş yaptığınız yok.Tabi Bayburtlular da yiyor vesselam.

Avatar
seko69 8 yıl önce

bir kere de alkışlamayı, takdir etmeyi öğrenmeliyiz. şimdiye kadar Kelkit'te Çağrı Merkezi var Bayburt'ta yoktur diyorduk. şimdi eleştiriyoruz.. Sayın vekilimiz Sayın Şahap beye sonsuz teşekkürler. inşAllah daha güzel yatırımlar daha güzel işler yaparlar. bunu bir başlangıç görürüz.. yalnız burda personel tercihlerinde öncelik Bayburtlular olmalı ve tercihlerde objektif davranılmalı. maddi durumu kötü ailelerin evlatları (kriterlere göre) öncelikle alınmalı.. pastacılar yine pasta derdine düşürse hiç kurmayın daha iyi.. umarım güzel işler görürler,. tekrar teşekkürler...

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Sayın Vekilim 200 Kişi çağrı merkezinde istihdam etmektense o 200 kişiyi tarımda üretimde kullanmak daha mantıklı.Fakat bir şeyler yapma gayretinizden ötürü teşekkürler sayın vekilim.

Avatar
Ceylan 7 yıl önce

Başvurular ne zamn acaba bide işe alınma kosulları neler bilen varsa yardımcı olabilir mi

Misafir Avatar
Berat 7 yıl önce @Ceylan

Başvuru nerede olcak ?

Beğenmedim! (2)
Avatar
vedat 7 yıl önce

Arkadaslar başvuruları nereye yapıyoruz.