Bayburt Organik Ürünler Pazarı açıldı

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün DOKAP Projesi ile Bayburt’a kazandırdığı yöresel ürün satış merkezi hizmete başladı.

Bayburt Organik Ürünler Pazarı açıldı
Bayburt Postası - Bayburt’a proje kapsamında Demirözü, Arpalı, Aslandede ve Gez’e olmak üzere dört merkez kazandırılmıştı. Demirözü Barajı kıyısında inşa edilen merkez hizmet vermeye başladı.

Yöremden Yurduma Bizim Yöre 69” firma ismiyle hizmet vermeye başlayan merkezde, Bayburt’ta ve Demirözü’nde yetişen birçok ürün satılıyor. Firma sorumlusu Oğuz Seyrek, proje ile Bayburt’un doğal ürünlerini tüm Türkiye ve dünyaya tanıtarak, bu doğal lezzetleri tüm insanlığa sunma imkanı yakaladıklarını söyledi.

Bayburt'un doğal ürünlerine olan talebin gün geçtikçe arttığını söyleyen Seyrek; Pancarlı Erişte, Tarhun Lokumu, Tarhun Çayı, Tarhun Macunu, Kısanta Kavurması, Siron, Erişte, Yaprak Mantı, Katkısız, Koruyucu İçermeyen Sucuk Çeşitleri, Kuşburnu Marmelatı, Eski Kaşar, Tandır Ketesi, Cevizli Kete, Civil Peyniri, Süt Kaymağı, Ezine Peyniri, Çeçil Peyniri, Kerti Lor Peyniri, Bal, Polen gibi ürünleri satışa sunduklarını, aynı zamanda https://www.bizimyore69.com/ adlı siteden Türkiye ve dünyaya ulaştıklarını kaydetti. 

Haber: Arif Azak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 4 yıl önce

Bayburt ezine peyniri nedir Allah aşkına. Markalaşmak istiyorsanız bayburt demirözü peyniri koyun.

Avatar
Esnaf 4 yıl önce

Bayburt sahapsız diyenler, yatırım yok diyenler, faprika yok diyenler buna ne diyecek rabbim utandırmasın selam ve duva ile

Avatar
Babert 4 yıl önce

Allah yapandanda yaptırandanda razı olsun bayburt yatırıma aç gençler işşiz

Avatar
Suskun 69 4 yıl önce

Burdaki insanlar müşteriye çok ters davraniyor almadan çiktim gittim hijjende yok

Avatar
Reşat 4 yıl önce

Bayburt merkezde neden yok

Avatar
Bizimyore69 4 yıl önce

Suskun 69 adlı kullanıcı arkadaşımız işletmemize atfen bir ithamda bulunmuşsunuz keşke bunu gerçek adınızı yazarak yapmış olsaydınız eleştirinizin ciddiyete alınacağını düşünürdük. Cünkü işletme olarak misyonumuz müşteri memnuniyeti en önde gelir. Bu anlamda eleltiri bizim için önemli dir müşterimiz bizi düşünmüş önemsemiş ve bu anlamda eleştirmiş bu önemli yanlız siz bence bu yorumu kasıtlı yapmışsınız. Heleki ilimizde marka olmaya çalışan bütün işletmeler için önemli olan kötü yorum türkiye pazarınada bayburt olarak bende varım demeye çalışan ve bu ilin ürünlerinin tüm ülkede tanıtılması için mücadele veren işletmelerimizi bu şekilde hem bayburta hemde bayburt ta üretim yapan bütün işletmecilerimize yanlış yaparız sizinde aynı düşüncede olduğunuzu düşünüyorum