Başkan Pekmezci, Hayvan Satış Pazarını Ziyaret Etti

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci beraberinde Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ile kurban bayramı yoğunluğunun yaşandığı Bayburt Belediyesi Hayvan Satış Pazarı’nı ziyaret etti.

Başkan Pekmezci, Hayvan Satış Pazarını Ziyaret Etti
Bayburt Postası - Pazarda incelemelerde bulunan Başkan Pekmezci, Veteriner İşleri Müdürü Benal Akburak’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurban satıcıları ile alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Pekmezci bol kazançlar ve iyi alış verişler temennisinde bulundu.

İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Hükmü Pekmezci tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek Bayburt’ta kurban bayramı heyecanının yoğun bir şekilde yaşandığını belirtti.

Bayburt Belediyesi olarak hayvan satış pazarında tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Pekmezci, “Her hangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve hem satıcılarımızın hem de alış veriş yapmaya gelen vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla kurbanlık alım satımı yapabilecekleri bir ortam oluşturduk. İnşallah bayramı sorunsuz bir şekilde geçirmek temennisiyle tüm vatandaşlarımızın bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.