Bakan Şimşek’ten Keskin Tuning’e ziyaret

Bayburt Postası - Almanya'nın ve Avrupa'nın en büyük otomotiv modifiye ürünlerini satan şirketi Bayburtlu Keskin kardeşler işletiyor. Bayburtlu Abdurrahman ve Ulvi Keskin kardeşlerin, Almanya'nın Mannheim kenti yakınlarında sahibi olduğu şirket, araba lastiği, cant ve benzeri ürünler imal ediyor. Yaklaşık 30 yıl önce Bayburt'tan Almanya'ya giden Keskin ailesi, bisiklet lastiği ve jantlarıyla işe başlayan işlerini büyüterek, Almanya ve Avrupa'nın en lüks jantlarını üretmeye başladılar. 1995 yılında, ''Keskin Tuning'' adıyla Almanya ve Avrupa'da lüks sınıfa hitap eden jantlarını üretmeye başlayan Keskin, daha sonra, lüks sınıf jant ve lastikte rakipsiz bir konuma ulaştılar.

Bakan Şimşek’ten Keskin Tuning’e ziyaret

Keskin Tuning yükselişini sürdürüyor...Bayburt Postası - Almanya'nın ve Avrupa'nın en büyük otomotiv modifiye ürünlerini satan şirketi Bayburtlu Keskin kardeşler işletiyor. Bayburtlu Abdurrahman ve Ulvi Keskin kardeşlerin, Almanya'nın Mannheim kenti yakınlarında sahibi olduğu şirket, araba lastiği, cant ve benzeri ürünler imal ediyor. Yaklaşık 30 yıl önce Bayburt'tan Almanya'ya giden Keskin ailesi, bisiklet lastiği ve jantlarıyla işe başlayan işlerini büyüterek, Almanya ve Avrupa'nın en lüks jantlarını üretmeye başladılar. 1995 yılında, ''Keskin Tuning'' adıyla Almanya ve Avrupa'da lüks sınıfa hitap eden jantlarını üretmeye başlayan Keskin, daha sonra, lüks sınıf jant ve lastikte rakipsiz bir konuma ulaştılar.

 

Sadece lüks sınıfa yönelik jant üretmekle kalmayan Keskin ailesi, daha sonra, orta sınıfın da satın alabileceği ve çocukluklarının geçtiği köylerinin eski ismi olan ''Mam'' jantlarını da imal ederek satışına başladılar. İlk lastik üretiminde, Güney Kore teknolojisini kullanan Keskin, daha sonra kendi teknolojilerini geliştirdiler.

Bayburt’umuzun beğenilen yemeği olan Ziron'u, Almanca'da telaffuz edildiği şekliyle ''Syron'' olarak çevirerek, Syron marka lastikleri tüm dünyaya satmaya başladılar. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Mannheim'daki şirketlerini ziyaret ettiği Syron lastikleri, özellikle performans alanında en çok tutulan lastik sınıfı arasında yer alıyor.

Maliye Bakanı Şimşek'in, Mannheim'daki şirketlerini ziyaret ettiği Syron lastikleri, özellikle performans alanında en çok tutulan lastik sınıfı arasında yer alıyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.