AUDI Q5 yollara ödülle çıktı

Otomotiv sanayinin en prestijli ödüllerinden biri olan ve sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanan 'Altın Direksiyon'da, SUV sınıfının en iyi aracı seçilen Audi Q5, yollara ödülle çıktı. Yeni Audi Q5, Bild am Sonntag dergisi okurlarınca bu yılın SUV sınıfının en iyi aracı seçilerek "Altın Direksiyon" ile ödüllendirildi. Otomotiv sanayisinin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Direksiyon ödül töreninde konuşan, AUDI AG Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Stadler, "Bu hem yeni Q5 hem de Audi markası için muhteşem bir başarı. Benim için bu ödül aynı zamanda, kendini işine adamış, yüksek motivasyonlu ekibimizin büyük başarısının onayı anlamına geliyor," dedi. Stadler şöyle devam etti, "Aldığımız Altın Direksiyon, bu otomobilin sadece benim kalbime yakın olmadığını, jüriyi de ikna ettiğini kanıtlıyor."

AUDI Q5 yollara ödülle çıktı

AUDI Q5 yollara ödülle çıktı

Otomotiv sanayinin en prestijli ödüllerinden biri olan ve sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanan 'Altın Direksiyon'da, SUV sınıfının en iyi aracı seçilen Audi Q5, yollara ödülle çıktı. Yeni Audi Q5, Bild am Sonntag dergisi okurlarınca bu yılın SUV sınıfının en iyi aracı seçilerek "Altın Direksiyon" ile ödüllendirildi.

Otomotiv sanayisinin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Direksiyon ödül töreninde konuşan, AUDI AG Yönetim Kurulu Başkanı Rupert Stadler, "Bu hem yeni Q5 hem de Audi markası için muhteşem bir başarı.

Benim için bu ödül aynı zamanda, kendini işine adamış, yüksek motivasyonlu ekibimizin büyük başarısının onayı anlamına geliyor," dedi. Stadler şöyle devam etti, "Aldığımız Altın Direksiyon, bu otomobilin sadece benim kalbime yakın olmadığını, jüriyi de ikna ettiğini kanıtlıyor."

VIP'lerden, teknik uzmanlardan, motorsporları ve ralli dünyasının profesyonel isimlerinden oluşan "Altın Direksiyon" jürisi, yarışma adaylarını, bu yıl test etme imkanı da buldular. Rakiplerine karşı konforu, sürüş deneyimi ve fonksiyonelitesi ile üstünlük sağlayan Audi Q5, aynı zamanda iç ve dış tasarım disiplinlerinde de yüksek puan topladı. Jüride bulunan teknisyenler yeni performans SUV'sini, onarım kolaylığı ve çevreyle dost olma özelliği dolayısıyla özellikle övgüye değer buldular.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.