Aras EDAŞ'tan Bayburt'ta iftar programı

Aras Elektrik Dağıtım AŞ (Aras EDAŞ) Bayburt'ta iftar programı düzenledi.

Aras EDAŞ'tan Bayburt'ta iftar programı
Bayburt Postası - Kentteki bir otelde organize edilen programda konuşan Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Doğu Anadolu Bölgesi'nde Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır ve Kars'ta elektrik alanında hizmet veren şirketin bölgeden aldığını bölgeye kazandırma gayreti içerisinde olduğunu söyledi.

Aras EDAŞ olarak bu kapsamda hizmet verdikleri illerde yaptıkları şebeke iyileştirmesi, teknolojik altyapı, kaliteli ve kesintisiz enerji dağıtımı gibi yatırımlarla müşteri memnuniyetinde önemli bir yere geldiklerini belirten Akbaş, "Bayburt bugün Avrupa ile yarışan bir şebeke yapısına sahip. Elektrik kesintisini hemen hemen unutmuş durumda. Elektrik alanındaki bu çalışmaları inşallah kurum olarak daha ileri boyutlara taşımaya gayret ediyoruz." dedi.

Akbaş, Bayburt'un gerek aydınlatması, gerekse de şebeke altyapısı ile Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki en sağlam illerinden birisi olduğunu da ifade ederek, bu çalışmalarda emeği geçen Bayburt İl Koordinatörlüğünde görevli tüm personele gayretleri nedeniyle teşekkür etti.

İftar programına Bayburt Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, AK Parti Bayburt Milletvekili Adayı Fetani Battal, Aras EDAŞ Bayburt İl Koordinatörü Özkan Kılıç, Aras EDAŞ çalışanları ve davetliler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nazım 6 yıl önce

artık parasınıda bizden çıkartırsız.

Avatar
hikmet 6 yıl önce

ANLAMADIĞIM NEDEN SADECE AKP ADAYI VE İL BAŞKANI VAR DİĞERLERİ ÇAĞRILMIYOR MU YOKSA ÇAĞRILDIĞI HALDE GELMİYOR MU MERAK ETTİMDE

Avatar
mehmet alim 6 yıl önce

önce milleti 100 tl ye icra, sonra alınan paralarla iftar. afiyet olsun.