8 yıl vadeli, 2 yıl geri ödemesiz “Ekokredi”

Bayburt Postası – Şekerbank, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası, Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, enerji tasarrufu konusundaki her türlü bireysel ve ticari yatırımın desteklenmesine yönelik ‘Ekokredi’ protokolü imzalandı. Ekokredi protokolü, Şekerbank’ın Doğu Anadolu Bölge Müdürü Abdülkadir Kozan ve Bayburt Şube Müdürü Murat Eroğlu ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak tarafından imzalanırken, Esnaf ve Sanatkarlar Odası protokolü ise Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karaman tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi.

8 yıl vadeli, 2 yıl geri ödemesiz “Ekokredi”

Murat Eroğlu, Abdulkadir Kozan, Selahattin KaramanBayburt Postası – Şekerbank, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası, Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, enerji tasarrufu konusundaki her türlü bireysel ve ticari yatırımın desteklenmesine yönelik ‘Ekokredi’ protokolü imzalandı. Ekokredi protokolü, Şekerbank’ın Doğu Anadolu Bölge Müdürü Abdülkadir Kozan ve Bayburt Şube Müdürü Murat Eroğlu ile Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak tarafından imzalanırken, Esnaf ve Sanatkarlar Odası protokolü ise Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karaman tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi.

Şekerbank Doğu Anadolu Bölge Müdürü Abdülkadir Kozan imza törenlerinde yaptığı konuşmada Şekerbank’ın “Ekokredi” ile enerji ve emeği koruyan, enerji tasarrufuna yönelik her türlü bireysel ve ticari yatırımı desteklediğini kaydetti.


“Anadolu Bankacılığı”nı misyon edinen Şekerbank’ın, enerji tasarrufu yoluyla aile ve işletme bütçelerini korumayı hedeflediğini belirten Abdülkadir Kozan, “Ekokredi kampanyamızda, enerji tasarrufuyla ilgili yapılacak bir yatırım ile farkında olmadan harcanan emeği, kazancı ve aynı zamanda doğal kaynakları korumayı amaçlıyoruz. Şekerbank, son yıllarda dünya gündeminin ön sıralarında yer alan enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda yürüttüğü ulusal ve uluslar arası iş birliğini ve  çalışmalarını ‘Ekokredi; Enerjiyi ve Emeği koruyan kredi’ ürününde somutlaştırdı. Ekokredi ile bir yandan Türkiye’nin enerji kaynaklarını bir yandan da aile ve işletme bütçelerini koruma konusunda farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz” diyen Kozan, “Şekerbank’ın ‘Anadolu Bankacılığı’ misyonu doğrultusunda, hedef müşteri segmentimize uygun olarak, tarım, bireysel ve ticari olarak çeşitlendirilen Ekokredi, bu müşteri segmentlerinin ihtiyaçlarına göre tasarlandı ve ödeme koşulları da bu çerçevede hazırlandı.” dedi.  

İmzalanan Ekokrede’nin bireysel bölümünde, ilk 4 aya kadar ödemesiz ve 3 ay taksitli olmak üzere, pencere ve kapı yalıtımı, mantolama (duvar ısı yalıtımı), güneş enerjisi, doğal gaza geçiş, elektrikli ev aletleri ve aydınlatma sistemleri kredisi kullandırılıyor. Kredinin ticari bölümünde, 8 yıla varan vade ve 2 yıla kadar geri ödemesiz seçeneklerle, binalarda enerji verimliliği, yenilenebilir enerji ve atık yönetimi kredileri ile tarım alanında, anlaşmalı firmalarla ilk yıl faizsiz ve hasata endeksli ödeme seçeneğiyle birlikte 36 aya varan vadelerle modern sulama ekipmanları kredisi imkanları sağlanıyor.      

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.