30 kursiyere girişimcilik sertifikası

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nce KOSGEB destekli düzenlenen girişimcilik kursu kapsamında 30 kursiyer sertifika sahibi oldu.

30 kursiyere girişimcilik sertifikası
Bayburt Postası - Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nce KOSGEB destekli uygulamalı girişimcilik kursu düzenlendi. 4 gün süren eğitimin  ardından 30 kişi girişimcilik sertifikası aldı.  

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Selahaddin Karaman yaptığı açıklamada, “2015, 2016 ve 2017 yıllarında yaptığımız eğitimlerle yaklaşık 150 kişiye girişimcilik sertifikası verdik. Bunlardan yaklaşık 40 kişi KOSGEB girişimcilik programından faydalanıp işletme açarak Kira, personel, vb giderler için ve makine ekipman alımında 50.000 TL hibe aldılar. Amacımız ilimizdeki Girişimci Esnaf ve Sanatkâr Sayısını artırmaktır.” dedi.

Karaman, kurs sonucunda kendi iş yerini kurmak isteyen kursiyerlere yardımcı olunacağını sözlerine ekledi. 

Kursiyerler sertifikalarını gerçekleştirilen törenle Başkan Karaman’dan aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.