263 konutluk TOKİ projesi ihaleye çıkıyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bayburt'ta hayata geçireceği yeni konut projesi için düğmeye bastı.

263 konutluk TOKİ projesi ihaleye çıkıyor
Bayburt Postası - Bayburt kent merkezindeki Şingah mahallesinde TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 263 konutluk projenin inşaat yapım ihalesi 23 Aralık 2019 Pazartesi günü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi’nin İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent mahallesi 221. sokak 5 numaralı adreste bulunan İstanbul Hizmet Binası’nda saat 14.30’da yapılacak.

Tünel kalıp sistemiyle yapılacak olan projenin ihale kapsamında konutların yanı sıra bir ticaret merkezi, bir cami ve çevre düzenlemesi ile alt yapı çalışmaları da bulunuyor.

İhalenin sonuçlandırılması ve sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte 10 gün için yer tesliminin yapılacağı projenin şartnameye göre 550 takvim gününde tamamlanarak teslim edilmesi gerekiyor.

Proje ihalesi ile ilgili detaylı bilgiler EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnamede bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aloş 4 yıl önce

Hala beton işi. Para getirisi olmayan yatırımlara gidiyor. Mali Krize devam.

Avatar
aklı selim 4 yıl önce

aklı olan o binalara para ödemez paranız zayi olurdemedi demeyin cuy i ruhun betonları yıkılacakya işdik anlayın

Avatar
Tayyar Coşkun çayıryolu köyü 4 yıl önce

Köyümüzünde böyle bir çalışması var 170 arsa milli emlak tarafından köy sakinlerine satilmıştır bizde tokiyle irtibet kurmak istiyoruz bigi isterim slm ve dua ile