2016 Yılı Proje Teklif Çağrısı Sonuçları

Mali Destek Programları ve Tarımsal Üretim Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı ilan edilen proje teklif çağrısında başarılı olan projeler belirlendi.

2016 Yılı Proje Teklif Çağrısı Sonuçları
Bayburt Postası - KUDAKA tarafından 28 Aralık 2015 tarihinde Üretimin Geliştirilmesi Mali Destek Programları ve Tarımsal Üretim Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı ilan edilen proje teklif çağrısında başarılı olan projeler belirlendi.                
                               
Programın son başvuru tarihi 25 Şubat 2016’ya ajansa 105 proje teklifi sunuldu. Kalkınma Ajansları mevzuatına uygun şekilde teslim alınan proje tekliflerinin ön incelemeleri bağımsız değerlendiriciler ve değerlendirme komitesi tarafından gerçekleştirildi. Bütçe revizyonları sonucunda ulaşılan nihai bütçe tutarları üzerinden belirlenen ajans yönetim kuruluna sunulan başarılı proje listesi onaylandı.

2016 Yılı Mali Destek Programları kapsamında, Üretimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’nda Erzurum'dan 13 asil ve 2 yedek proje, Erzincan'dan 8 asil ve 8 yedek proje ve Bayburt'tan 5 asil proje başarılı bulundu.

Tarımsal Üretim Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programı’nda ise 7 asil, 9 yedek proje başarılı bulunarak hibe desteği kullanmaya hak kazandı.

Projeler kapsamında ajans tarafından bölgede yer alan kişi, kurum ve kuruluşlara toplam 10 Milyon TL tahsis edildi. KUDAKA tarafından yapılan açıklamada yapılan değerlendirmelerin sonuçları hakkında projelerin başvuru sahiplerine yazılı olarak bilgi verileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.