2015 bütçesi sıfırlandı, Bayburt sıfır çekti

2015 yılı Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos Dönemi yedek liste sonuçları açıklandı.

2015 bütçesi sıfırlandı, Bayburt sıfır çekti
Bayburt Postası - 2015 yılı Teknik Destek (TD) Programı Temmuz-Ağustos Dönemi yedek liste sonuçları açıklandı. Bu yıl bütçesi tükendiği için, 4’üncü ve 5’inci Dönem (Eylül-Ekim, Kasım-Aralık) başvurularının kabul edilmeyeceği 2015 Yılı TD Programı’nın değerlendirme süreci tamamlandı. Temmuz-Ağustos dönemine 9’u Erzurum’dan ve 9’u Erzincan’dan olmak üzere toplam 18 başvurunun yapıldığı bu 3. dönemde teknik destek almaya hak kazanan yedek projeler de belirlendi.

KUDAKA tarafından 2015 Yılı TD Programı'nın başvuruya kapatıldığının belirtildiği açıklamada şöyle denildi:

“2015 Yılı Teknik Destek Programı bütçesinin sınırlı olması sebebiyle, öncelikle Asil Listede yer alan 7 proje Ajansımız tarafından desteklenmiş. Söz konusu 7 projenin hizmet satın alma bedeli 21.10.2015 tarihinde kesinleşmiş, program bütçesi yedek listede yer alan 5 destek talebinin de karşılanmasına imkân sağlamıştır. Başarılı teknik destek başvurularının Ajansın internet adresinde yayımlandığı 22/10/2015 tarihinden itibaren en geç on (10) iş günü içinde, Yedek Listede yer alan başvuru sahiplerinin sözleşmeyi imzalamak üzere Ajansımıza müracaat etmeleri gerekmektedir.Ajansımız tarafından uygulanan 2015 Yılı Teknik Destek Programı bütçesi tükendiği için, 4’üncü ve 5’nci Dönem (Eylül-Ekim, Kasım-Aralık) başvuruları kabul edilmeyecek, yapılmış olan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. 2015 Yılı Teknik Destek Programı başvuruya kapatılmıştır. Programımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz”

Bayburt'tan tek başvuru yok

Öte yandan beşeri sermaye eksikliğinin giderilmesine ve bölgedeki aktörlerin kurumsal kapasitesinin artırılmasına katkı sağlamak için bölgenin uygun başvuru sahibi kurum ve kuruluşlarına destek veren KUDAKA’nın TD Programı’na bu yıl Bayburt’tan hiç başvuru yapılmadı. KUDAKA’dan edinilen bilgiye göre 3 dönem sonunda 37’si Erzurum’dan, 14’ü Erzincan’dan olmak üzere toplam 51 başvuru yapıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.