YÖK, Bayburt Üniversitesi’ni ziyarete geliyor

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve kurul üyeleri, genel kurul toplantısı için geldikleri Trabzon'da, Vali Dr. Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. YÖK Başkanı Özcan, Trabzon'a gelmeyi uzun zamandır planladıklarını ama çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleştiremediklerini dile getirdi. Özcan, yarın gerçekleştirilecek genel kurul toplantısının ardından KTÜ Rektörlüğü'nü ziyaret edeceklerini, ardından da Gümüşhane ve Bayburt üniversitelerini de ziyaret etmeyi planladıklarını kaydetti.

YÖK, Bayburt Üniversitesi’ni ziyarete geliyor

YÖK Başkanı Prof.Dr. Yusuf Ziya Özcan Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ve kurul üyeleri, genel kurul toplantısı için geldikleri Trabzon'da, Vali Dr. Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. YÖK Başkanı Özcan, Trabzon'a gelmeyi uzun zamandır planladıklarını ama çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleştiremediklerini dile getirdi. Özcan, yarın gerçekleştirilecek genel kurul toplantısının ardından KTÜ Rektörlüğü'nü ziyaret edeceklerini, ardından da Gümüşhane ve Bayburt üniversitelerini de ziyaret etmeyi planladıklarını kaydetti.

Bu ziyaretleri sıklıkla yapmak istediklerini anlatan Özcan, "Göz temasının ayrıca bir önemi olduğunu düşünüyoruz ve bunu devamlı olarak yapmak istiyoruz." diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, ziyaretin anısına Başkan Özcan'a bir plaket verdi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan başkanlığında, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek Genel Kurul, eğitim komisyonu ile kadro ve mevzuat komisyonunun hazırladığı raporları görüşecek, bazı fakültelere dekan atayacak. Kurul'un gündeminde, 2547 sayılı Kanun'da YÖK'ün teşkilat yapısıyla ilgili maddelerde yapılması planlanan değişiklik taslağının da bulunduğu bildiriliyor.

Bu arada, YÖK Genel Kurul'u, Ankara dışında Anadolu'da ilk kez Trabzon'da yapılmış olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.