Vali Ustaoğlu, öğrencilere kitap hediye etti

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, öğrencilere kitap okumayı sevdirme ve özendirme amacıyla öğrencilere kitap hediye etti.

Vali Ustaoğlu, öğrencilere kitap hediye etti
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, öğrencilere kitap okumayı sevdirme ve özendirme amacıyla öğrencilere kitap hediye etti. 

Ustaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla Öğretmenevi Toplantı Salonun'da il genelindeki liselerde okul temsilcisi ve sınıf temsilcisi öğrencilerle bir araya gelerek, Prof. Dr. Ali Fuat Başgil'in 'Gençlerle Başbaşa' kitabını dağıttı.  

Başgil'in, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden birisi olduğunu belirten Ustaoğlu, günümüz öğrencilerinin de gelecekte bu anlamda ülkenin önemli kademelerinde yer alacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Yeter ki sevdiğiniz ve bir ömür boyu hizmet etme aşkıyla yapacağınız o mesleğe inanın. İnanırsanız kesinlikle başarılı olursunuz. Size bugün Valiliğimizin bir kültür hizmeti olarak hediye ettiğimiz Ali Fuat Başgil'in gençlerle baş başa eseri benim rehber kitabım oldu. Ben inanıyorum ki şu an hepinizin bir hedefi var. Sizler de hedefinizi belirlemezseniz adeta denizdeki yelkensiz bir gemi gibi savrulur gidersiniz. Onun için sizlerden istirhamımız kesinlikle hedeflerinizi belirleyin, o hedeflere ulaşma noktasında inanın ve buna sıkı sıkıya bağlı olun."   

Anahtar Kelimeler:
İsmail Ustaoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.