Vali Al, Şairzihni Anıtı’na kitabe hazırlanmasını istedi

Yeni  eğitim yılının başlaması üzerine geçtiğimiz hafta okulları ziyaret ederek öğrencilere başarılar dileyen Bayburt Valisi Kerem Al’a öğrencilerden iadei ziyaret gerçekleştirildi. Şairzihni İlköğretim Okulu Müdürü Rüştü Şen, öğrenciler Şamil Hatipoğlu, Meryem Birinci ve Büşra Fidanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı ile birlikte Vali Al’ı makamında ziyaret etti. Sohbet sırasında konuyu İmaret Tepesine ve bu tepede bulunan Şair Zihni Anıtı’na getiren Vali Kerem Al, Şairzihni İlköğretim Okulu Müdürü Rüştü Şen’den anıta koyulmak üzere bir kitabe hazırlanmasını istedi.

Vali Al, Şairzihni Anıtı’na kitabe hazırlanmasını istedi

Vali Al, Şairzihni Anıtı’na kitabe hazırlanmasını istediYeni  eğitim yılının başlaması üzerine geçtiğimiz hafta okulları ziyaret ederek öğrencilere başarılar dileyen Bayburt Valisi Kerem Al’a öğrencilerden iadei ziyaret gerçekleştirildi. Şairzihni İlköğretim Okulu Müdürü Rüştü Şen, öğrenciler Şamil Hatipoğlu, Meryem Birinci ve Büşra Fidanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Harmancı ile birlikte Vali Al’ı makamında ziyaret etti. Sohbet sırasında konuyu İmaret Tepesine ve bu tepede bulunan Şair Zihni Anıtı’na getiren Vali Kerem Al, Şairzihni İlköğretim Okulu Müdürü Rüştü Şen’den anıta koyulmak üzere bir kitabe hazırlanmasını istedi.

 

Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Vali, gençlere ileride ne olmak istediklerini sordu… Kız öğrencilerin hayalini süsleyen mesleğin mimarlık, erkek öğrencilerin hedefinde ise savaş pilotluğu vardı. Vali Al, savaş pilotu olmak isteyen öğrenciye “fakat savaş değil, barış pilotu ol” önerisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.